В играта на кворум празният стол не носи дивиденти на

...
В играта на кворум празният стол не носи дивиденти на
Коментари Харесай

Караянчева към опозицията: В играта на кворум празният стол не носи дивиденти

" В играта на кворум празният стол не носи дивиденти на никого ".

Това сподели ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева във връзка решението на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи да не се записват при започване на парламентарните съвещания до оставката на вицепремиера Валери Симеонов, който през вчерашния ден я подаде, само че не е ясно дали опозицията ще се стартира да се записва за кворум.

" Кворумът няма да бъде провален, виждате, че Народното събрание работи. Колегите от моята парламентарна група, от групата на Обединените патриоти, " Воля " са мобилизирани, намираме съответния кворум. Мисля, че не трябва да занимаваме прекомерно доста хората за това има или няма кворум. Ние сме тук в Народното събрание, с цел да работим, както работят всички български жители ", сподели Караянчева.

По думите й главното обвързване на депутатите е да организират политиките, които са поели като ангажимент към жителите и да изготвят закони, които ще подобрят живота им. Тя разкритикува Българска социалистическа партия и поради това, че огромна част от депутатите от левицата не вземат участие в съвещанията, тъй като обикалят страната, с цел да показват " Визия за България ".

Според Караянчева има задоволително време, в което народните представители да се срещат и да бъдат измежду хората. " През трите пленарни дни би трябвало да бъдат в зала и за аргументират своите изявления, водейки политически диспути в
посока възстановяване законодателната рамка ", сподели още тя. 

Караянчева призна, че в 42-то Народно събрание депутатите от ГЕРБ също не влизаха в залата и добави, че съгласно нея това не е методът за решение на проблемите. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР