В хороскопа ви за август 2023 г. се усеща стабилност,

...
В хороскопа ви за август 2023 г. се усеща стабилност,
Коментари Харесай

Везни, през август е важно да определите правилно приоритетите си

В хороскопа ви за август 2023 година се усеща непоклатимост, Везни. В фамилния живот царува естетика, това е най-подходящото време за отмора, която в допълнение ще заздрави връзките. По време на почивката може да си позволите да похарчите малко повече: Не се чакат финансови проблеми. Хармоничното Слънце в Лъв ускорява естествения сексапил на Везните, като ги прави неустоими в очите на другите хора. Не е мъчно да привлечете вниманието към себе си, доста по-важно е да съумеете да го задържите. Тук психическите трикове са незаменими. Пълнолунието през август акцентира слабите страни, като оказва помощ да се вземе решение за тактика. Везните би трябвало да изготвят проект за деяние. Постиженията в персонален проект и в кариерата ще зависят от това какъв брой вярно са избрани целите.

Битката за триумф ще оцвети началото на август в революционни тонове. В края на лятото може да ви се стори, че времето минава на вятъра, по тази причина би трябвало да действате незабавно. Според хороскопа ви за месеца желанието да съумеете непременно ще докара до неприятности. За да намалите степента на напрежение, би трябвало да поддържате връзка с приятни хора, да вършиме това, което обичате - и триумфът ще пристигна в подобаващия миг. Тъй като Венера в Лъв дава царственост и великолепие, самочувствието ви скача до небето. Тъй като сте уверени в своето предимство, елементарно можете да внушите вярната концепция на всеки. Това е положително време за презентации, разпространение на артикули и услуги. Не е належащо да се срамувате или да се занимавате със самореклама: щастието е дело на самия човек.

Съвет на месеца: Везни, през август е значимо да обърнете внимание на значимите неща. Отървете се от неприятните мисли и модели, с цел да се радвате на един летен месец, изпълнен на драго сърце.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР