В Холивуд това се нарича фалшив финал – когато историята

...
В Холивуд това се нарича фалшив финал – когато историята
Коментари Харесай

Процесът срещу Тръмп приключи, но окончателната присъда още не е произнесена

В Холивуд това се назовава подправен край – когато историята наподобява, че свършва, само че към момента не е. Процедурата по импийчмънт на президента Доналд Тръмп приключи в сряда със умозаключение, което не е изненадващо – той бе оневинен. В реалност обаче финалът ще е в края на ноември, когато американците ще гласоподават на избори, написа организация Ройтерс.

Тогава демократите дефинитивно ще схванат дали хазартният им ход с привличането под отговорност на трети президент в историята на Съединени американски щати ще им донесе някакви електорални дивиденти измежду колебаещите се гласоподаватели. Социологическите изследвания по време на процедурите по импийчмънта не демонстрираха някакви значими политически вреди за Тръмп – мненията измежду републиканците и демократите си останаха в огромна степен непроменени през цялото време.

Също през ноември републиканците в Конгреса, изключително в тези региони и щати, които са на кантар, може да схванат каква е политическата цена за това, че издигнаха човешка стена, която да блокира напъните за премахване на Тръмп от Овалния кабинет.

Адвокатите на Тръмп твърдяха, че на гласоподавателите са тези, които след девет месеца ще дадат крайната си присъда дали Тръмп е злоупотребил с пълномощията си, като е притискал Украйна да проверява политическия му противник от Демократическата партия Джо Байдън.

Влиянието на процеса по импийчмънт върху изборите надалеч не е явен . Към момента на изборния ден, импийчмънтът на Тръмп и партийните борбите към него може да са отдалечен спомен за доста гласоподаватели, загрижени за насъщните си проблеми.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР