В хода на войната между страховитите мексикански наркокартели беше направено

...
В хода на войната между страховитите мексикански наркокартели беше направено
Коментари Харесай

Мексикански картел направи нещо ужасяващо с 19 трупа, за да сплаши враговете си

В хода на войната сред страховитите мексикански наркокартели беше направено ново ужасяващо изобретение – 19 осакатени натрупа, провесени от мост. 9 от телата били полуголи, оповестява „ Гардиън “.

Ужасната панорама е можела да бъде забелязана в град Уруапан – на 400 км западно от столицата Мексико Сити. Отговорност е поел набиращият все по-голяма мощност картел Халиско Нуева Генерасион, който спуснал огромен бял банер до висящите тела на жертвите си.



„ Прекрасни хора, продължавайте с ежедневния си живот “ гласи надипсът, подписан с буквите CJNG в червен цвят.

Най-малко още 10 други тела са били разчленени и надупчени с патрони и по-късно са открити захвърлени на две места наоколо до моста.



Главният прокурор на щата Адриан Лопез Солис твърди, че убийствата са вследствие на конфликт сред воюващи картели за надзор на търговията с опиати в района. Полиция и войска са мобилизирани в следствието на закононарушенията и залавянето на убийците.

Според специалисти, няма подозрение, че зверството е осъществено за заплашване на конкурентните групировки, фамилиите на техните членове, както и на мексиканските управляващи.

Както БЛИЦ заяви, преди два дни от същия картел екзекутираха почитан член на вражеска тайфа и провесиха натрупа му да виси от надлез на автомагистрала.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР