В хода на важните политически процеси в България станаха ясни

...
В хода на важните политически процеси в България станаха ясни
Коментари Харесай

Крум Зарков подкрепя Корнелия Нинова за председател на БСП

" В хода на значимите политически процеси в България станаха ясни и претендентите за ръководител на Българската социалистическа партия. Уважавам правото и волята на всеки от тях да одобри своята номинация и да претендира за високата чест. И съм признателен на организациите, които предложиха мен. Но моят избор е различен. Реших да поддържа Корнелия Нинова. Считам, че с непримиримостта си по отношение на ГЕРБ и наложения от тях модел на ръководство, с далновидната поддръжка на президентската двойка Радев/Йотова, с увеличението на парламентарното ни посланичество, с успехите в Русе, Перник, Благоевград и другаде, с това, че даде опция за изява на доста нови лица, с присъединението на Българска социалистическа партия към днешните цивилен митинги и техните претенции, тя заслужи втория си мандат. Вярвам, че насъбраният през четирите напрегнати години опит ще е от изгода и за Българска социалистическа партия, и за България в превъзмогването на комплицираните въпроси, пред които скоро ще бъдем изправени. И още - Корнелия Нинова вкара и устоя директния избор за ръководител на партията и по този начин на 12 септември всеки член на Българска социалистическа партия, за пръв път в партийната история, ще има опцията да избере най-достойния да го съставлява. Всички дружно имаме късмет да потвърдим, че “политика ” и “партия ” не са мръсни думи, когато зад тях стоят свободни и виновни жители. С гласуването си на 12 септември всеки социалист ще може да се изяви със свободния си избор и със своята отговорност към ориста на Българска социалистическа партия.
От Българска социалистическа партия зависи доста, а какво ще е държанието на Българска социалистическа партия - това зависи от нас. Гласувайте! "
Това разяснява зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Крум Зарков във връзка идния избор за ръководител на левицата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР