В хода на проведени две паралелни операции в Пловдив са

...
В хода на проведени две паралелни операции в Пловдив са
Коментари Харесай

Петима са задържани за притежание на наркотици

В хода на извършени две паралелни интервенции в Пловдив са конфискувани разнообразни по тип и количество наркотици; процесуално-следствените дейности са осъществени под надзора на Окръжна прокуратура – Пловдив
В сряда, в границите на профилирана интервенция за секване на закононарушения, свързани с притежанието и разпространяването на наркотични субстанции, чиновници от отдел „ Криминална полиция ” задържали двама мъже – на 47 и 39 години, с над 816 грама кокаин. При претърсвания на домашните им адреси и колата, с която се придвижвали, в допълнение са конфискувани близо 220 мл канабисово масло със наличие на тетрахидроканабинол, 21 таблетки екстази, 11 капсули вещество от рода на опиатите, над 4 грама марихуана и 4 електронни везни. По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс,  известена е  Окръжна прокуратура – Пловдив. С разпореждане на наблюдаващия прокурор мъжете са привлечени като обвинени и арестувани за 72 часа.
Ден по-рано, при аналогична акция на служители на реда от Шесто районно управление (на МВР) са задържани и други трима – на 22, 24 и 32 години, с криминалистически регистраци и осъждани. Те били засечени в региона на учебно заведение в квартал „ Изгрев ” в миг на договорка с марихуана, а при типа на униформените единият изхвърлил на земята пакетче с веществото. От мястото на задържането им са конфискувани общо над 33 грама от сухата листна маса и електронна везна. Срещу причинителите се води бързо произвеждане по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР