В хода на проведена реализация, служители на отдел Трансгранична организирана

...
В хода на проведена реализация, служители на отдел Трансгранична организирана
Коментари Харесай

ГДБОП разби клуб за сексуални услуги

В хода на извършена реализация, чиновници на отдел " Трансгранична проведена престъпност “ в ГДБОП са обезвредили проведена незаконна група, занимавала се с вътрешен трафик на хора за полова употреба. Задържани са трима участници в незаконната скица – на възраст 25, 31 и 40 години. Установено е, че групата е почнала противозаконната си активност в края на 2016 година Организирала е " клуб “, в който били предоставяни полови услуги. За задачата било употребявано и жилището, в което живеели тримата участници. 

На този стадий свидетелски показания за незаконната активност на групата са дали седем от жертвите на полова употреба, четири от които пред арбитър.

При осъществените претърсвания на адреси и коли, употребени от тримата, са конфискувани два преносимия компютър, голям брой мобилни телефони, сим карти, тетрадки и документи със мемоари, имащи отношение към осъществяваната незаконна активност, както и наркотични субстанции.

След 24-часовото задържане на тримата мъже, Специализираната прокуратура им е повдигнала обвинявания и им е наложила мярка " парична гаранция “ в размер на 5000 лв. за всеки един от тях.  Работата по документирането и доказването на незаконната им активност продължава под управлението на прокуратурата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР