В хода на оценката на процеса на разглобяване и поддръжка,

...
В хода на оценката на процеса на разглобяване и поддръжка,
Коментари Харесай

Чудите се какво има във вътрешността на безжичните слушалки на Samsung

В хода на оценката на процеса на демонтиране и поддръжка, специалистите откриха, че разработчиците са показали възприятие за комизъм във връзка с формата на бобено зърно на устройството и маркират някои елементи с думата „ bean “, в превод от британски - „ фасул “.

Въз основа на резултатите от разглобяването iFixit даде на Galaxy Buds Live доста висока оценка за поддръжка - 8 точки по 10-точкова канара. Експертите на iFixit бяха сюрпризирани да схванат, че наушникът Galaxy Buds Live се отваря относително елементарно, за разлика от сходни модели като Apple AirPods Pro.

" След по-внимателна инспекция на „ вътрешностите “ на слушалките на Galaxy Buds Live, открихме маркировки на части, които ясно загатват за истинския дизайн на устройството. Кабелната връзка на двете половини на наушниците е означена с " фасул вляво " и " фасул вдясно " ", споделят експертите.

Инженерите на Samsung обаче са създали много повече от шегата с формата. Дизайнът и закрепването на батерията разрешават бърза и лесна замяна на дребните акумулаторчета, като всичко, което е належащо, е да повдигнете доста деликатно залепения представител

Оказва се, че главният проблем при подмяната на батерията ще бъде закупуването на самата литиево-йонна батерия CP1254 (3,7 V), което е много мъчно да се откри даже в интернет. Разглобяването разкрива още, че безжичното зарядно устройство има 1.81 Wh батерия, което е доста повече от потенциала на батериите в предходни модели на Samsung, като Buds и Buds Plus.

Големият потенциал обезпечава по-дълъг живот на батерията. Така общият живот на батерията на " бобовите " Galaxy Buds Live е 29 часа, до момента в който на Galaxy Buds е 13 часа, а на Galaxy Buds Plus - до 22 часа.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР