В хода на изказване в ефира на местна телевизия, президентът

...
В хода на изказване в ефира на местна телевизия, президентът
Коментари Харесай

В Сърбия всеки пълнолетен ще получи €100

В хода на изявление в ефира на локална телевизия, президентът на Сърбия Александър Вучич показа новите ограничения за ограничение на разпространяването на ковид, измежду които може да е и раздаването по 100 евро на всеки пълновръстен жител на страната, написа македонският вестник „ Денешен “.

„ Става въпрос за еднократна помощ. Пет милиона жители, на всеки по 100 евро, това са 500 и повече милиона евро от страната. Искаме да повдигнем стопанската система и логиката на психиката, вярата в страната, вярата в икономическия растеж. Да видят хората, че ще възкръснем. Потреблението ще повлияе на по-ниския Брутният вътрешен продукт. Това е мятане в бунар, само че ще бъде значимо за търговците и бедните. Замислете се за тези, които са на обществени помощи “, съобщи сръбският президент, представен от организация " Фокус ".

Той акцентира, че концепцията Сърбия да купува злато е била добра и в този момент страната има 31 тона. „ Сърбите не могат да повярват, че Сърбия е сполучлива. Все още сме небогати, само че ще имаме по-малко проблеми от другите. Поддържаме курса на динара. Имаме задоволително валутни запаси. Смееха ни се, когато споделих, че ще купуваме злато. И в този момент Сърбия има повече, тъй като пазим запасите за сложните дни “, сподели Вучич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР