В хода на една връзка и дори брак, не е

...
В хода на една връзка и дори брак, не е
Коментари Харесай

Здравословни начини да получите внимание от половинката си

В хода на една връзка и даже брак, не е извънредно и двете страни да се концентрират върху най- разнообразни неща. Понякога хората се стремят към основаването на съвършената кариера. Паралелно с това, те концентрират останалата си сила върху здравето си и благополучието на семейство. Романтиката може да е останала на много по-долно място в листата ви с цели. В такива случаи вашият брачен партньор може да се усеща малко подценен, тъй като не получава нужното внимание от половинката си.

Има хора, които без да се замислят ще поемат промяната на някой сътрудник или ще пътуват по служебни аргументи през уикенда. За тях това е по-важно от това да прекарат прелестен уикенд с половинката си, наслаждавайки се на сантиментални завършения. Те не го вършат, тъй като не обичат индивида до тях, а тъй като са устремени в постигането на други цели. Това обаче може да донесе известно напрежение сред влюбените, тъй като всеки има потребност от малко повече внимание. Ако сте търсили способи да получите внимание на половинката си, продължете да четете.

Ето по какъв начин да го постигнате, без да давате мотиви за кавги в натоварения си живот:

Оставете телефоните няколко часа преди лягане

В ерата на обществените медии не е извънредно и двамата сътрудници да прекарват необикновено доста време, залепени за екраните на телефоните си. Докато превъртате през фотосите в обществените медии на други двойки, може да игнорирате колегата си. А той може да седи тъкмо до вас. Така че отделете време от няколко часа, преди да си легнете, с цел да сте сигурни, че можете да се свържете още веднъж. Прекарайте време в диалози един с различен. Гледайте дружно някой сериал, който и двамата харесвате. Играйте настолни игри или намерете метод да споделяте за настоящите тематики, които ви заобикалят. По този метод ще продължите да бъдете толкоз близки един с различен, без да се лишавате от нищо друго. Бързо ще разберете какъв брой по-приятно е това от безразборното гледане на непознати фотоси. А на тях от време на време има хора, които може би просто се преструват на щастливи.

Прекарайте известно време в нещо, което им харесва

Ако сте човек, който постоянно жадува за внимание от половинката си, би трябвало да сте сигурни в нещо. А то е, че той не се усеща задушен от вашето властно наличие във връзката. Следователно може да е потребно да вършиме нещо, което му харесва, с цел да сте сигурни, че също си прекарва добре. Можете да отидете на боулинг, да се срещнете с някои от приятелите ви или ще хапнете в обичания ви ресторант. Ако вашата половинка харесва спорта, само че това за вас не е обичаното занятие, направете компромис. Придружете го на мач на обичания му тим. Покажете, че ви е прелестно, без значение какъв брой далечно от вас може да бъде това занимание. Интересувайте се от нещата, които му харесват. Когато отидете до магазина, можете да покажете познанията си за някой телефон да вземем за пример, който му прави усещане. Всеки мъж би останал очарован, в случай че види нещо сходно от жена си.

Планирайте еднодневна екскурзия или бягство през уикенда

Много двойки основават описи с дестинации за пътешестване, където да отидат някой ден. Ако желаете малко внимание от половинката си и сте се чувствали изоставени заради натоварения им график, има решение. Просто планирайте пътешестване дружно. По този метод двамата ще можете да прекарате малко време измежду природата, навън. Така ще се насладите на нужната романтика. Можете да изживеете нещо, което ще запомните и ще разказвате на своите другари, а някой ден и на децата си.

Нормално е с годините всекидневието ви да не е толкоз свободно и нехайно, както когато сте били на 20 да вземем за пример. Не позволявайте обаче на рутината да завладее връзката ви. Давайте нужното внимание на половинката си, с цел да не търсите на вятъра такова след време вие самите.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР