В хода на двегодишни преговори с Фолксваген ние обсъждаме различни

...
В хода на двегодишни преговори с Фолксваген ние обсъждаме различни
Коментари Харесай

Според Плевнелиев: Завод на VW просто няма да има, но пък може да направят развоен център

В хода на двегодишни договаряния с " Фолксваген " ние обсъждаме разнообразни благоприятни условия за вложения - компанията да вземем за пример може да отвори център за развойна активност в страната. Това съобщи президентът (2012 година - 2017 г.) Росен Плевнелиев, представен от Българска телеграфна агенция.

В него по думите му могат да работят евентуално от три до пет хиляди индивида. " Ако ние създадем подобен център, дано сметнем - във фабриката на автомобилния колос щяха да работят четири хиляди индивида със заплати от 1000 евро, а в подобен развоен център би имало пет хиляди души със заплати в границите на седем - 10 хиляди лв. ", уточни Плевнелиев.

Той означи, че през идващите седмици три компании от ранга на " Бош " ще договарят за развойни центрове у нас.
„ Фолксваген “ се отхвърля от нов цех в Турция Причината е несигурността поради пандемията от COVID- 19 и световния спад в автомобилната промишленост
Вчера стана ясно, че немският авто колос се е отказал и от главния си план в района - нов цех в Турция. Нашата страна отпадна на последния стадий на конкуренцията. Според Плевнелиев повода да не се стигне до създаване на предприятието в южната ни съседка не е единствено в ковид и икономическите проблеми в световен мащаб: " Защото Турция е страна, в която към този момент демокрацията е в крах. На това от горната страна и президентът Реджеп Ердоган към този момент води и войни - за информация Либия, само че освен ".

Все отново той означи: " За нас това не значи, че Фолксваген ще прави цех в България - такава фабрика, каквато беше замислена, просто няма да има ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР