В ход е пореден опит на подсъдими и обвиняеми олигарси

...
В ход е пореден опит на подсъдими и обвиняеми олигарси
Коментари Харесай

Лозан Панов и Румяна Ченалова – актьори в нов сценарий за дестабилизация на държавата. Денят "Х" е 14 юни!

В ход е следващ опит на подсъдими и обвинени олигарси да разрешат проблемите си с правораздаването като отстранен главната спънка пред обезпечаването на индулгенция против наказателни преследвания – независимостта на държавното обвиняване.

Планът на подмолните играчи цели и цялостна дестабилизация на страната през провокации и офанзиви против всички управляващи – президент, държавно управление и парламент, с изключение на обезпечаването на имунитет против следствия, само че и за възобновяване на изгубени властови позиции и даже предизвикването на предварителни парламентарни избори.

Поне от три седмици “професионални” протестъри, свързани с провалилите се на последните парламентарни избори лабораторни планове на олигархията - “Да(Й), България” и “Нова Република”, провеждат провеждането на огромен митинг, който да сложи началото на дестабилизация на страната.

Макар и досега да не е публично оповестена, датата на митинга е известна – 14-ти юни. Задкулисните кукловоди са сътворили вулгарен сюжет за координирано нагнетяване на напрежение в обществото посредством неуместни и скандални изказвания. Елементарен метод за обосноваване на по-голям брой жители, които откакто станат жертва на масираните операции, ще решат да поддържат поръчковите митинги на олигархията.

Ключова роля в манипулирането на обществото играят две от марионетките на задкулисието – политизираният и подвластен ръководител на Върховния касационен съд Лозан Панов и “гнилата ябълка” – уволнената от Темида някогашна съдийка Румяна Ченалова.

За да заблудят ръководителите на най-висшите държавни управляващи, политици, магистрати, а и цялото българско общество, на пръв взор Панов и Ченалова работят по две обособени и самостоятелни посоки. Серията от изявления на Панов и Ченалова, в действителност, с изключение на присъединяване им в съгласуван сюжет против страната, за следващ път разкриват симбиозата, в която се намират от 2015 година насам олигарсите Иво Прокопиев, Огнян Донев с банкера-беглец Цветан Василев.

Важна част от проекта по нагнетяване на напрежение играят поръчковите медии-бухалки на олигархията – “Медиапул”, “Дневник”, Капитал”, “Бивол”, “Клуб З”, BiT, Фрог нюз и превзетите от клиентите на прокуратурата малките екрани и радиостанции – бТВ, Нова, БНР и Дарик радио. За да не бъдат обвинени в единодействия – до момента в който Панов е отразяван от кръга на поръчковите издания на олигарсите Огнян Донев и Иво Прокопиев, Ченалова работи през “медиите”, които са от орбитата на банкера-беглец Цветан Василев.

Същото систематизиране може да се откри и в дейностите на “професионалните” протестъри. Докато свързаната с олигархичния кръг “Капитал” Инициатива “Правосъдие за всеки” играе в отбрана на одиозния ръководител на Върховен касационен съд, то свързваната с Цветан Василев организация “БОЕЦ” напълно обслужва компрометираната клиентка на прокуратурата Румяна Ченалова.

05.05.2017 година
От ефира на Нова телевизия Лозан Панов “сензационно” разкрива, че се опасява за живота си. По-късно отхвърля да има съответни терзания.

13.05.2017 година
От ефира на бТВ Лозан Панов продължава да поставя старания, с цел да построява облик на жертвения агнец на “съдебната реформа”, желана от олигарсите, с цел да си решат проблемите с правораздаването.

23.05.2017 година
Румяна Ченалова взима присъединяване в митинг в “защита” на Лозан Панов.

29.05.2017 година
След продължителна пауза – в пощенската кутия за клюки и неистини “Биволъ” се появява част от нов запис от сапунения сериал “Двете каки”. Очевидна индикация, че операциите занапред ще се усилват.

31.05.2017 година
За това, че появяването на записа въобще не е инцидентна, приказва и незабавното “активиране” на “гнилата ябълка” Румяна Ченалова, която откакто се сложи според на банкера-беглец Цветан Василев, бе изработен несполучлив опит обликът й да бъде “изпран”, като бъде превърната в знаме на “съдебната реформа”.

В явно манипулирано изявление, точно пред “Биволъ”, на Румяна Ченалова изненадващо й просветва, че знаела детайлности към злополуката с Лозан Панов от декември 2014 година Без да е запитана – за какво чак в този момент се е присетила за тази информация, Ченалова извънредно целеустремено намесва името на юриста Момчил Мондешки.

05.06.2017 година
Този път пред телевизия BiT, за която има от ден на ден индикации, че продължава съществуването си с помощта на финансиране от откраднатите от банкера-беглец Цветан Василев пари от банкрута на КТБ, Ченалова продължава с фантазиите си и “разкритията”. Пред превърната се в пример за поръчков “журналист” Люба Кулезич Ченалова се “присеща” отново за „ произшествия “ и „ побоища “.

06.06.2017 година
След като напуща президентството, Лозан Панов подмята на публицистите, че се оплакал на президента от случай със служебния му “Мерцедес”. Разбира се, по този метод Панов се пробва да компрометира както Националната работа за защита, по този начин и президента Румен Радев, на чието послушание е тя. По-късно, пред един от поръчковите уеб сайтове на олигархията, Панов анонимно пуска детайлности за “инцидента”. На 1 юни 2017 година, до момента в който пътували в провинцията, с водача му открили, че липсват два болта на задната гума на служебния автомобил.

Какво следва? До ден-два нищо чудно да се появи идващ манипулиран запис в " Биволъ ", Панов и Ченалова ще дадат още някое “сензационно” изявление. Политизираният ръководител на Върховен касационен съд ще продължи да се прави на жертва в името на по този начин нужната “съдебна реформа”, а Ченалова ще продължи с попълването на “белите петна” на паметта си и изборно ще разнася оскърбителен изказвания за побоища, произшествия, а за какво не и други закононарушения. Каквото поръчат кукловодите!

Всичко това ще “събуди” добре познатите “професионални” протестъри, които ще насочат гнева си с изключение на против неуместните за олигархичните им ментори, само че и против президента, който не бил взел отношение по “инцидента” със задната гума на Панов. Ще нападат премиера Бойко Борисов, тъй като желал непоклатимост, а не поисканата от Прокопиев, Донев, Цветан Василев “реформа”, която да им подсигурява недостижимост. Ще нападат и Народното събрание, което ще бъде оповестено за изчерпано, тъй като в него не са Христо Иванов, Радан Кънев, Антоанета Цонева и обвиненият Гроздан Караджов, а и тъй като нали Лозан Панов се “присети” за една остаряла концепция на юристите на олигарсите, че в действителност най-лесно независимостта на прокуратурата може да бъде отстранена, в случай че държавното обвиняване бъде извадено от правосъдната власт.

Дори в този момент, откакто дочетете тези редове, може да ревизирате дали инцидентно изцяло (не)платената Инициатива “Правосъдие за всеки”, най-сетне не е оповестила митинга на 14-ти юни. А може би чакат първо идващия запис от “Двете каки” или някой да вземе шалчето от врата на Лозан Панов, с цел да се юрнат да маршируват още веднъж “безплатно”.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР