В ход е финалната подготовка за новото издание на Евровизия“,

...
В ход е финалната подготовка за новото издание на Евровизия“,
Коментари Харесай

Кои са големите фаворити на „Евровизия“?

В ход е финалната подготовка за новото издание на „ Евровизия “, която стартира на 18 май, когато ще се организира първият полуфинал на това огромно музикално съревнование.
Според настоящите данни на букмейкърите, най-големият любимец за победа е Италия и нейния представител - групата „ Maneskin “ с песента „ Ziti e buoni “.
 Виктория ще пее 13-та във втория полуфинал на Евровизия (ВИДЕО) Виктория ще пее 13-та във втория полуфинал на " Евровизия " (ВИДЕО)
Българската представителка на " Евровизия " Виктория Георгиева ще пее под номер 13 във втория полуфинал на " Евровизия ", който ще се прове...

Тази година в „ Евровизия “ вземат участие 39 страни. Първите трима любимци са Италия с 22 %, Франция с 20 % и Малта с 12 %.

Доскоро Малта беше най-големият любимец за победа, само че обстановката се промени след първата подготовка, когато техният представител получи неприятни мнения за стайлинг и осъществяване, оповестява порталът Klix.ba.
 Слави Трифонов предложи помощ на македонския участник на Евровизия Слави Трифонов предложи помощ на македонския участник на Евровизия
" Васил Гарванлиев, който би трябвало да съставлява Северна Македония на състезанието “Евровизия ”, е застрашен да бъде отлъчен от...

На четвърто място е Исландия, следвана от Кипър, България, Швейцария, Украйна, Литва, Гърция, Русия, Швеция, Финландия, Сан Марино и Норвегия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР