В Хирургичното отделение на МБАЛ - Пазарджик е настанено 5-годишно

...
В Хирургичното отделение на МБАЛ - Пазарджик е настанено 5-годишно
Коментари Харесай

Метална врата рани 5-годишно дете

В Хирургичното поделение на МБАЛ - Пазарджик е настанено 5-годишно момче, потърпевшо при случай с железна врата на спортно игрище. Това заяви за Радио „ Фокус “ – Пазарджик началникът на отделението доктор Васил Ковачев. Той изясни, че детето е прегледано и е в устойчиво положение.
" Изключени са паренхимни, кухинни и мекотъканни повреди. Установено е, че то е със счупена дясна ключица ", посочи доктор Ковачев. Той изясни, че случаят е станал при рухване на железна врата.
" Това са съобщили родителите на дежурния доктор, като те са обяснили, че детето е било затиснато от металната врата на спортно игрище. По думите на майката това са две стадиони с железна врата, която ги свързва. При прекосяване от едното в другото майката и по-голямото дете са били по-напред, а металната врата е паднала и е затиснала по-малкото “, разяснява доктор Ковачев.
По информация на родителите случаят е станал нощес в двора на Спортното учебно заведение в Пазарджик. " В полицията в Пазарджик и на телефон 112 няма подаден сигнал за потърпевшото дете ", сподели представителят на полицията Мирослав Стоянов.
Снимка: архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР