В хиромантията тази линия означава защита от висшите сили и

...
В хиромантията тази линия означава защита от висшите сили и
Коментари Харесай

Линията на ангела пазител на дланта се смята за добър знак

В хиромантията тази линия значи отбрана от висшите сили и по-точно – особеното застъпничество от страна ангела страж

Линията на ангела страж носи разнообразни имена: линия-сестра и линия на Марс. За страдание, тя не е присъща за всекиго. Ако я откриете върху ръката си, вие сте късметлия. Радвайте се, че вашият ангел ви пази от несгоди и беди.

Линията на ангела страж се назовава още втора линия на живота. Причината не е тъй като се намира паралелно с нея, а тъй като значи избавление, отбрана и мощна поддръжка.

Ако линията на ангела страж (2) върви редом на линията на живота (1) съвсем по цялата й дължина, това значи, че индивидът се намира под отбрана през целия си живот.

Случва се линията на ангела страж да съпровожда избран дребен откъслек от линията на живота, който наподобява много слаб или даже накъсан. Разривът на линията на живота значи бедствия, несгоди и рискове. Но в случай че паралелно с разрива се намира линията на ангела страж, то бедата ще ви подмине.

Ако линията на ангела страж се намира на дясната ръка, това значи, че индивидът е получил застъпничество от висшите сили с помощта на персоналните си заслуги. Висшите сили подаряват отбрана или поради някакви положителни каузи, или поради премеждия в предишното.

Ако линията е ситуирана на лявата длан, то отбраната на ангела страж е дадена на индивида по рождение – най-вероятно от рода.

Притежателите на линията на ангела страж са късметлии в живота. Те постоянно излизат „ сухи от водата “ и на практика в никакъв случай не изпитват материални компликации. През целия си живот те са здрави и съумяват да избегнат заплахите и клопките, които им слага ориста.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР