В хибридната атака спрямо България и институциите бяха подведени много

...
В хибридната атака спрямо България и институциите бяха подведени много
Коментари Харесай

Цветанов не смята, че някъде е обидил Йончева по начин, че тя да го съди

В хибридната офанзива по отношение на България и институциите бяха подведени доста от политиците, с които ние сме в извънредно положителни отношени я, само че те доста бързо се разграничиха от първичните си постове и поддържаха напъните на българските управляващи и резултатите от началния стадий на следствието. Това разяснява в коридорите на Народно събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов на въпрос има ли интервенция, съгласно него, на Българска социалистическа партия в офанзивите на интернационално равнище по отношение на убийството на Виктория Маринова.

Свободата на словото няма ограничавания, всеки един може да напише всичко, да го показа в обществените мрежи по метод, по който сметне за належащо, само че би трябвало да се придържаме к акто към журналистическа, по този начин и към политическа хигиена , изясни политикът.

Да се поинтересуваме и тези, които направиха съответните бдения, митинги за какво в действителност приложиха този механизъм за оклеветяване на страната , смятайки, че ще завоюват предстоящ политически дял, посъветва зам.-председателят на ГЕРБ.
 Елена Йончева БГНЕС, списък
Цветанов н е счита, че някъде е обидил Елена Йончева от Българска социалистическа партия по метод, че тя до го съди. Това той сподели по отношение на желанието на журналистката, сега народен представител от левицата, да съди него и Делян Добрев в България и Страсбург за клюка по неин адрес. -->

В страната и ма разделяне на управляващите и всеки може да потърси правата си в съда или пред способената институция , която има отношение, като комисията за дискриминация в тази ситуация, акцентира Цветан Цветанов. Той добави, че почита Йончева като проверяващ публицист, преди тя да е станала част от ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".

Зам.-председателят на ГЕРБ отхвърли партията му да " поръчва " неуместни депутати . Може би, Българска социалистическа партия имат сходна процедура, тъй като си припомням интервала, в който тяхната конструкция работеше доста мощно за дискредитирането на ГЕРБ през 2013 година и моето персонално, добави Цветанов. Доказателство бил анонимният сигнал, импортиран в прокуратурата, за подслушване с " кечери ".

Отношенията в ръководещата коалиция са положителни, работни, в понеделник следва съдружен съвет , увери в отговор на въпрос Цветан Цветанов.

Вчера ръководителят на ПГ " Обединени патриоти " Волен Сидеров разгласи, че има желание на срещата да сложи въпроса за промяната в Министерство на вътрешните работи и акцентира, че за " Атака " на дневен ред към момента стои и оставката на вътрешния министър Младен Маринов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР