В Хенан, Китай, баща обеща минимум 300 прасета на мъжа,

...
В Хенан, Китай, баща обеща минимум 300 прасета на мъжа,
Коментари Харесай

Баща обеща 300 прасета на мъжа, който вземе дъщеря му

В Хенан, Китай, татко даде обещание най-малко 300 свине на мъжа, който се ожени за единствената му щерка, съобщи World of Buzz.

Преди три години 24-годишната Джан Джиюан приключила университет и се върнала в родния си град, с цел да гледа две хиляди свине в фамилната плантация. Момичето постоянно хранила, а заран продавала свинско месо на пазара. „ На хората наподобява, че развъждането на свине е недостойна работа, която не изисква доста старания. Това не е по този начин. В моя бизнес ползвам знанията, добити в университета “, акцентира китайката.

Според Джиюан родителите, братята и сестрите й не поддържат желанието й да работи в свинарник. Те считат, че образованото момиче би трябвало да се реалокира в метрополия и да заеме добре платена позиция. Самата Джан обаче има намерение да остане във фермата и да помогне на родителите си да се оправят със отговорностите си. Джиюан не слага високи условия към бъдещия си жених. За нея е задоволително индивидът да вдигне предмет с тегло най-малко половината от прасето. Въпреки страховете на татко си, момичето не се лишава от вниманието на противоположния пол и получава „ доста заявления за обич. “

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР