В Хърватия са регистрирани общо 715 случая на коронавирус като

...
В Хърватия са регистрирани общо 715 случая на коронавирус като
Коментари Харесай

Увеличават се заразените с коронавирус на Балканите

В Хърватия са регистрирани общо 715 случая на ковид като шестима са умряли по най-нови данни, съобщи осведомителният сйт Индекс. През уикенда са умряли трима души. На респоратори са 26 души, общо са тествани 5900 проби, а 55 души са оздравели, сочат данните на здравните управляващи.

Броят на инфектираните с ковид в Босна и Херцеговина набъбна на 354 до понеделник сутринта откакто над 200 проби бяха изследвани в лаборатории в Сараево и Баня Лука, заяви Хина. Тринадесет нови случая са регистрирани в Сараево. От 186 души тествани в Баня Лука тази нощ единствено един е бил положителен на ковид. Шест души в Босна и Херцеговина са умряли до през днешния ден в следствие от затруднения от ковид, предава Българска телеграфна агенция.

На територията на Косово са регистрирани 94 души, инфектирани с ковид, от които 37 са приети в болница в Клиниката за инфекциозни заболявания в Прищина, съобщи Танюг.

Петима пациенти са на респиратори и са в сериозно положение, до момента в който останалите са в устойчиво положение, съобщи представителят на министерството на опазването на здравето Фаик Хоти. Той сподели, че се чакат резултатите на още осем тествани лица. Сред медицинския личен състав е инфектирана с ковид единствено една здравна сестра, която е в домашна изолираност. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР