В Хърватия обмислят, независимо от резултата във финала на световното

...
В Хърватия обмислят, независимо от резултата във финала на световното
Коментари Харесай

Световното по телевизията: 6 месеца подготовка и 12-часови смени

В Хърватия обмислят, без значение от резултата във финала на международното състезание в Русия против Франция, да разгласят понеделник (16 юли) за неработен ден. Тази заповед обаче няма да засегне един голям екип от експерти, които ще работят, с цел да могат всички в родината да съпреживяват страстите от стадион " Лужники ".

В една от водещите малките екрани в страната - " Нова ", чиновниците са в цялостна бойна подготвеност от... 6 месеца насам!

Спортната редакторка Ана Мария Вукович не се плаши от този размер работа, изключително откакто на финала са нейните сънародници.

" Разбира се, че Франция са любимци. Видяхме обаче на шампионата, че доста любимци към този момент отпаднаха. Ние творим история! Все още обаче не мога да си показва, че ще станем международни първенци. Това към момента ми звучи като приказка! ", вълнува се тя.

Снимка: bTV

7 хърватски екипа ще предават от Русия, с цел да съумеят да предадат извънредно тъкмо вълненията, както на футболистите, по този начин и на хилядите почитатели в Москва. Те ще се заемат и с отразяването на посрещането на " ватрените " вкъщи, а не се съмнявайте, че Лука Модрич и компания към този момент са воин в Хърватия.

" Мисля, че сме в сходна обстановка с футболистите, защото сме доста изморени след дългите дни на Мондиала. Нямаме почивен ден и сме на работа по 12 часа ", загатва, само че не се оплаква Вукович.

Снимка: bTV

Какъвто и да е резултатът от мача тази вечер, тези хора ще създадат всичко допустимо хърватите да преживеят най-голямата наслада във футболната си история.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР