В групата Спаси София във Фейсбук бяха публикувани снимки след

...
В групата Спаси София във Фейсбук бяха публикувани снимки след
Коментари Харесай

Отново ремонти на ремонта, този път на жълтите павета

В групата " Спаси София " във Facebook бяха оповестени фотоси след ремонта на жълтите павета, който коства 17 млн. лева Очевидно за следващ път ще се вършат поправки на ремонта. " На това наподобяват жълтите павета пред Народното събрание след ремонта за 17 млн. лева. Криви фуги, накълцани, счупени и непочистени павета и камари пясък - по този начин ще наподобява най-централният площад на София. Най-лошото е, че дребното останали жълти павета се режат, с цел да могат строителите да запълнят некадърните фуги и по този начин ремонтът на историческата настилка в действителност я  унищожава. Предстои постоянният репертоар: оправдания, #NEEGOTOVO, #HUBAVOE, ще се направи #РемонтНаРемонта, имало #ГАРАНЦИЯ... само че най-после постоянно е едно и също. Парите са усвоени, обстановката е по-зле от преди ремонта, а Фандъкова нищо не знае! И по този начин до идващия ремонт за милиони... или до локалните избори ", пишат в групата.

Столичният кмет Йорданка Фандъкова също уточни, че не са изключени " поправки на ремонтите ". По думите ѝ задачата е била да се подменят отчасти паветата там, където са най-големите пропадания, а казусът е бил, че се употребява в този момент съществуващата настилка, защото към този момент павета не се създават.  " Ако някой от изпълняващите се поправки в София не е осъществен качествено, ще бъде поправен. Това е част от контракта и постоянно е било за сметка на изпълнителя ", съобщи Йорданка Фандъкова. 

Заради ремонта столичният бул. " Цар Освободител " трябваше да бъде пуснат през днешния ден. От Столичната община показаха, че секторите, които са изпълнени, първо би трябвало да се почистят, с цел да може да се пусне придвижването. Пренаредените павета ще посрещнат и депутатите от 48-ото Народно заседание.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР