В група „Б” от олимпийското хокейно състезание при мъжете се

...
В група „Б” от олимпийското хокейно състезание при мъжете се
Коментари Харесай

Сензационни резултати в хокейния турнир в Пьонгчанг

В група „ Б” от олимпийското хокейно съревнование при мъжете се стигна до изненадващи резултати и сензационни спечелили след доста драма на леда в Пьонгчанг.

В мача сред руснаци и словаци ранно приемущество взеха Олимпийските спортисти от Русия след голове на Владислав Гавриков и Кирил Капризов. Словакия обаче не се съобщи на считания за любимец отбор и с помощта на Петер Олвеки и Мартин Бакос изравни, а цялостния поврат донесе Петер Череснак за крайното 3:2.

Другата сензация в групата бе дело на тима на Словения, който съумя да завоюва против Съединени американски щати откакто сходно на словаците направи цялостен поврат след закъснение от 0:2. След голове на Ян Мурсак и Ян Урбаш словенците изравниха и се стигна до оувъртайм. В него воин бе още веднъж Мурсак, който осъществя победната шайба. Това е и историческа първа победа на Словения над Съединени американски щати в хокея.

В идващите дни ще стане ясно дали любимците Съединени американски щати и Олимпийски спортисти от Русия ще съумеят да опровергаят упованията и преминат груповата фаза или Словения и Словакия ще продължат да своя триумфален поход.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР