В града на болярите жестоките парчета ще бъдат представени от

...
В града на болярите жестоките парчета ще бъдат представени от
Коментари Харесай

Д-р Милен Врабевски разтърсва с рок Велико Търново

В града на болярите жестоките части ще бъдат показани от Vrabevski Super Band. Титани от българската музикална сцена образуват страхотния бенд: Стоян Янкулов-Стунджи, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев,Боби Косатката, Бисер Иванов, Иво Стефанов, Лина Никол, Самуел Ефтимов.

Д-р Милен Врабевски и неговият бенд показаха новите песни от албума Sorcery Insidе с грандиозни рок концерти в София, Варна и Русе. Бендът се събира за първи път за концерта в София, само че свири по този начин, като че ли от години обикаля по турнета дружно.

"Нашата задача е да носим благополучие на хората”, споделя доктор Врабевски, който е уверен, че би трябвало да отделя време от уговорките си на академик и държавник, с цел да доближи стойностната музика до допустимо повече ценители.



Той е подготвил дарове за почитателите на рока в остарялата българска столица - всеки един от гостите на конецерта ще получи новия албум „ Sorcery Inside “, който няма по какъв начин да бъде открит в комерсиалната мрежа.

„ Албумът “Sorcery Inside”, който съгласно основателя му ни подсеща, че източникът на магията е вътре в нас, е четвъртият музикален шедьовър на доктор Врабевски, публикуван от Intelligent Music Project.

За реализирането му се събират велики музиканти от международна големина - Саймън Филипс и Джоузеф Уилямс от група Toto, Карл Сентънс от Nazareth, Ричард Грисман от River Hounds, Джон Пейн от Asia.

Саймън Филипс взе участие в записите на албума като перкусионист и е музикален копродуцент, дружно с доктор Врабевски и Иво Стефанов.

През 2020 година звездите ще вземат участие в европейско турне, което приготвя надареният академик и композитор доктор Врабевски. През последните години той се прочу като най-големият български човеколюбец – всяка минута от времето си той посвещава на грижата за по-добър живот на българите.

За своята отдаденост доктор Милен Врабевски е притежател на редица влиятелни награди - гражданската премия на Европейския парламент, „ Личност на годината “, „ Апостол на българщината “, „ Будител на годината “ и доста други.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР