В град Плевен на улица "Чаталджа" служители от Първо РУ-Плевен

...
В град Плевен на улица "Чаталджа" служители от Първо РУ-Плевен
Коментари Харесай

Пиян мотоциклетист без книжка опита да избяга на полицаи

В град Плевен на улица "Чаталджа " чиновници от Първо РУ-Плевен подават сигнал със стоп-палка по пример на лидер на мотоциклет "Кавазаки ", без регистрационен номер.

Мотоциклетистът се движил от село Радишево в посока бул. "Христо Ботев ". Водачът не стопира на подадения сигнал като продължава по булеварда.

Последван е от полицейските чиновници и екип на бранш „ Пътна полиция “ с включени светлинна и звукова сигнализация. Мотоциклетистът е изгубил надзор над управлявания от него мотор, пада на асфалта като нанася вреди по предната дясна врата на служебния автомобил "Кия Сиид " благосъстоятелност на ОДМВР - Плевен.

Установена е самоличността на лидера – 47-годишен от Плевен. Изяснило се е, че е недееспособен. Установена е самоличността и на спътника – 28-годишна от град Тръстеник.

При случая, мъжът получава фрактура на две ребра, а пътничката - охлузни рани. Водачът е пробван за приложимост на алкохол с техническо средство "дрегер 7510 ", като уредът е отчел позитивна проба от 2.35 промила.

Съставен е акт. Издаден му е ваучър за здравно проучване, само че нарушителят отхвърля кръвна проба. Задържан е за период до 24 часа. За закононарушение по чл.270 и чл.343 б от Наказателен кодекс е формирано досъдебно произвеждане и е известен прокурор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР