В град Кременчуг, Полтавска област, 83-годишна жена оживяла, след като

...
В град Кременчуг, Полтавска област, 83-годишна жена оживяла, след като
Коментари Харесай

Руски медии: Мъртва баба кихна и възкръсна в обредния дом

В град Кременчуг, Полтавска област, 83-годишна жена оживяла, откакто лекарите открили нейната гибел. За този факт във Фейсбук заяви локалната жителка Светлана Карас. Тя написа, че съседката й е отвела 83-годишна майка от селото й, когато се разболяла на 3 юни. Персоналът на колата за спешна помощ, дошъл на мястото на позвъняването, само че единствено удостоверил гибелта на пенсионерката, написа Блиц.

``
реклама

" Полицията дойде, издаде документи. Обадиха се за кола на погребалните услуги... Започнаха да се обаждат родственици... И тогава бабата кихнала... Не знам по какъв начин реагирали служителите на реда и санитарите от колата за спешна помощ, само че всички бихме желали да забележим лицата им в този миг ", написа Карас. Тази информация е доказана от пресслужбата на полицията в Кременчуг. Според министерството, чиновници на правоприлагащите органи пристигнали след сигнал на лекари, които обавили гибелта на човек.

" На място, полицията се срещна с родственици и обществен служащ. След това те издадоха нужните документи при положение на гибел. Ритуалните служащи видяха, че пенсионерката е жива. Жената е откарана в болничното заведение. Нейното положение е тежко ", споделя Анна Васенко, служител на реда. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР