В град Кременчуг, Полтавска област, 83-годишна жена оживяла, след като

...
В град Кременчуг, Полтавска област, 83-годишна жена оживяла, след като
Коментари Харесай

Мъртва баба кихна и възкръсна в обредния дом

В град Кременчуг, Полтавска област, 83-годишна жена оживяла, откакто лекарите открили нейната гибел. За този факт във Фейсбук заяви локалната жителка Светлана Карас. Тя написа, че съседката й е отвела 83-годишна майка от селото й, когато се разболяла на 3 юни. Персоналът на колата за спешна помощ, дошъл на мястото на позвъняването, само че единствено удостоверил гибелта на пенсионерката.

"Полицията дойде, издаде документи. Обадиха се за кола на погребалните услуги... Започнаха да се обаждат родственици... И тогава бабата кихнала... Не знам по какъв начин реагирали служителите на реда и санитарите от колата за спешна помощ, само че всички бихме желали да забележим лицата им в този миг ", написа Карас. Тази информация е доказана от пресслужбата на полицията в Кременчуг. Според министерството, чиновници на правоприлагащите органи пристигнали след сигнал на лекари, които обавили гибелта на човек.

"На място, полицията се срещна с родственици и обществен служащ. След това те издадоха нужните документи при положение на гибел. Ритуалните служащи видяха, че пенсионерката е жива. Жената е откарана в болничното заведение. Нейното положение е тежко ", споделя Анна Васенко, служител на реда.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР