В град Банско стартира първият фестивален ден от турнето One

...
В град Банско стартира първият фестивален ден от турнето One
Коментари Харесай

One Love Tour 2019 стартира в Банско на 20 юли

В град Банско започва първият фестивален ден от турнето One Love Tour 2019. Звездите на България и Република Северна Македония ще поднесат на своите фенове няколко часов вечерен концерт и куп специфични изненади. One Love Tour се провежда за трета поредна година и е целодневен фестивал, с безвъзмезден вход.

Сутрешната стратегия е отдадена на най-малките и ще ги зарадва с детски куклен спектакъл. През целия ден, най-желаната атракция, за втора поредна година, ще бъде спонтанната „ Арена на дуелите “ от Фермата. Жителите и гостите на град Банско ще имат опция да премерят сили с част от участниците от Фермата и между тях. Специални посетители ще бъдат: спечелилият от последния сезон Дидо от Д2, славеят на риалити формата Лилия Семкова.

Водени от концепцията да възродят и запазят традициите по време на фестивала и тази година още веднъж ще бъде построена „ Алея на занаятите “. Посетителите ще се срещнат от близо с присъщите за района локални обичаи и занаяти, и ще се потопят в магията на античното, пъстро и живо завещание. „ Алея на занаятите “ се осъществя със съдействието на Регионален център София - ЮНЕСКО.

Едни от най-известите реализатори на България и Македония ще излязат на сцената в град Банско доказвайки, че любовта сплотява и побеждава: Графа, Слаткаристика, Next Time, Михаела Филева, Лилия Семкова, Дидо и Митко Кърнев от Д2.

Очакваме Ви, на 20-ти юли в град Банско, дружно да дадем старт на фестивала One Love Tour 2019!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР