В „Говори с Ива” Ива Софиянска-Божкова се срещна с Йоанна

...
В „Говори с Ива” Ива Софиянска-Божкова се срещна с Йоанна
Коментари Харесай

Дъщерята на Андрей Слабаков и Ернестина Шинова: Ужасно много ме дразни известността

В „ Говори с Ива” Ива Софиянска-Божкова се срещна с Йоанна Слабакова. Тя щерка на Андрей Слабаков и Ернестина Шинова. Йоанна учи медицина и с усмивка споделя, че е неприятна композиция от двамата.

Признава, че има „ грандиозна” театрална тресчица и по тази причина не е за сцената. Още от напълно дребна е разкрила, че медицината ѝ е забавна и е решила да се потвърди в сфера, доста по-различна, от тази на родителите ѝ.

„ Дразни ме, когато считат, че съм стигнала до там, където съм, с помощта на нашите. Има го този комплекс да се мъчиш да се доказваш и да си упорит, тъй като майка ти и татко ти са някой”, споделя Йоанна.

A post shared by Yoanna Slabakowa (@yoannaslabakowa) on May 8, 2018 at 9:29am PDT

Тя споделя, че в никакъв случай не е желала да бъде известна и това не я блазни. Предпочита да бъде просто Йоанна и се радва, че в университета и в лечебните заведения, в които стажува, най-често не знаят кои са родителите ѝ и по този начин тя може умерено да реализира задачите си.

Винаги ще съм дъщерята на Андрей Слабаков и Ернестина Шинова, само че в медицинските среди рядко знаят коя съм и ме познават поради мен самата и моята работа, което ми доставя голямо наслаждение.

A post shared by Yoanna Slabakowa (@yoannaslabakowa) on Apr 19, 2018 at 3:10am PDT

Тя разкрива още, че Андрей и Ернестина не са били по никакъв начин строги като родители.

„ Моментът на почтеност сред мен и родителите ми е значим. Не съм ги лъгала за безусловно нищо. Имаме другарски връзки, не са строги”.

A post shared by Yoanna Slabakowa (@yoannaslabakowa) on Mar 14, 2018 at 6:34am PDT

„ Майка ми и татко ми са въплъщение на всичко, което може да искаш в една връзка и всичко, което не искаш. Хем се обичат безумно доста, хем са ужасно несъвместими. Реално и да се карат, и да имат проблеми – отново, каквото и да се случва, те в никакъв случай няма да се разделят. Хубаво е да ги гледам”, споделя още Йоанна Слабакова.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР