В Гоце Делчев, родно място на известната Сийко Милева, главният

...
В Гоце Делчев, родно място на известната Сийко Милева, главният
Коментари Харесай

Суперстар Гешев тревожно си противоречи, кукловодите притеснени

В Гоце Делчев, отечество на известната Сийко Милева, основният прокурор Иван Гешев дава отговор на журналистическо запитване за чатовете от телефона на Пламен Бобоков и някои тези на предприемача. Нарече изказването на Бобоков ”творчество ”, което не следи, само че по-късно сподели за нашата и международната история:
„ Имало е връзки с всевъзможни лица от всевъзможни позиции в страната. Самият господин Бобоков всъщност е признал едно нещо - че съществува задкулисие и той взе участие в това задкулисие, приказвал е за връзки, че това е обикновено и по този начин действат нещата в България. Той е признал на процедура за една паралелна страна, в която той взе участие. Ето това прокуратурата желае да приключи. И аз, до момента в който съм основен прокурор, ще направя всичко допустимо да го прекратим. Това, което желаеме да прекратим, е хора с пари, със стотици милиони, да си купуват медии, политици, политически партии, с цел да не престават да крадат безнаказано, както са го правили 30 години. В резултат на това хората живеят по метода, по който живеят - с мизерни пенсии. От българските жители са откраднати милиарди “.

И добави: „ Медиите канонизират тези предприемачи. И ги канонизират не тъй като ги обичат, а тъй като им се заплаща. Съветвам българските жители да гледат кой какво прави, а не какво написа “.

Гешев акцентира още, че казусът е, че в пандизите „ не влизат хората, които разполагат с пари, власт и въздействие, там където им е мястото. Влизат обществено слаби, които нямат финансов запас да заплащат на медии, на скъпо платени юристи, а те не могат да се пазят “.

Прокуратурата, съгласно Гешев, желае да приключи паралелната страна. Значи прокуратурата признава, че има такава. Има, само че Цацаров, лудия Макс не знаели, а Гешев чак в този момент схванал от Пламен Бобоков. Трогателно.

Щял да приключи хора със стотици милиони да си купуват медии и политически партии, с цел да крадат безнаказано.

Знаем кои предприемачи има поради Гешев, само че нали са обвинени и със запорирани сметки? Ако прокуратурата знаеше най-малко за 1 лев, вкаран от въпросните бизнесмени в опозиционно настроена медия, към този момент щеше да се е вдигнал звук до небесата.

За стотици милиони си купи Нова тв Кирил Домусчиев. И брат му. Но тя пази властта и основния прокурор по схемата 24/7. Ако някой твърди, че не е по този начин, да уточни най-малко един сериозен материал за Гешев, Горанов, Борисов, Доган, Пеевски, Данчо Ментата и прочие

С милиони си играе и Д.П., който сякаш, съгласно Гешев, не попадал в многохилядните страници материали по делото „ КТБ “. Нека Гешев ревизира с какви пари се устоят медиите на този народен представител. Но по какъв начин да го направи, като тъкмо тези медии са му опората, рупора и лайновентилатора. Ще проверява ли основният прокурор изчезналите милиони, които са получили същите тези медии от компании, свързани с КТБ?

Гешев твърди също, че олигарси купували с изключение на медии, полититци и партии, с цел да продължат да крадат. Гешев е наясно, че единствено с купени политици не става, трябват и купени прокурори. На най-високо равнище. Но нещо му убива обувката да признае този факт.

Главният обвинител попада в капан и с тезата си, че в пандиза било цялостно единствено със обществено слаби хора, тъй като богатите си плащали и ги оправдавали. От думите му излиза, че прокуратурата внася в съда годни доказателства за небогати, тъй като не могат да платят. За богатите внася негодни – те заплащат. Само че даже медии и юристи не могат да спасят някого, в случай че има задоволително доказателства, че е направил престъпления. А за какво прокуратурата не обезпечава „ стоманени “ доказателства е различен въпрос. Обясненията са две: или е неспособна, или подкупна. Да не би в държавното обвиняване да се толерират и издигат некадърници, които извършват поръчки, а стойностните фрагменти да са изолирани? Все по-често се чуват такива отзиви в " личната къща " на Гешев.

Време е някой тактично да му подскаже това-онова, тъй като кукловодите към този момент се тревожат не на смешка, дали вярно избираха лани, когато...

А Гешев желае да не е просто основен прокурор - желае да е суперстар. Което мощно утежнява обстановката...

Марин Красимиров
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР