В горите до скъп жилищен комплекс в Санкт Петербург бе

...
В горите до скъп жилищен комплекс в Санкт Петербург бе
Коментари Харесай

Вижте какъв спортен звяр гние в руска гора

В горите до безценен жилищен комплекс в Санкт Петербург бе открит необичаен състезателен автомобил Honda NSX. Колата е изоставена от доста време и е същинска тайнственост кой и за какво я зарязал тук, оповестява Drive2.

Това е освен доста скъпа, само че и извънредно рядка за съветския пазар кола - в цялата страна имало регистрирани единствено още 20 такива коли, ревизирали от Drive2. Машината е стояла дълго в гората и към този момент е покрита с мъх и мухъл. Открилите кола считат да я изкарат и да я продадат. /Марица.бг

Редакция и превод Росен ТРИФОНОВ

Машина долго стояла в лесу и успела покрыться мхом и плесенью. Как выяснилось, несколько лет обратно ее пытались продать за миллион рублей, само че что стало дальше, незнайно. Сейчас автомобиль выкупили и вывезли из леса в автосервис. При этом мотора в машине нет. Что будет со спорткаром дальше и по какъв начин он оказался в лесу, также незнайно.
Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/accidents/04-11-2017/1352443-avto-0/Машина долго стояла в лесу и успела покрыться мхом и плесенью. Как выяснилось, несколько лет обратно ее пытались продать за миллион рублей, само че что стало дальше, незнайно. Сейчас автомобиль выкупили и вывезли из леса в автосервис. При этом мотора в машине нет. Что будет со спорткаром дальше и по какъв начин он оказался в лесу, также незнайно.
Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/accidents/04-11-2017/1352443-avto-0/ тагове състезателен звяр съветска гора  Преди да бъде зарязана, колата и изглеждала по този начин Преди да бъде зарязана, колата и изглеждала така
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР