В голямата коалиция няма проблеми. А отношенията между мен, Каракачанов

...
В голямата коалиция няма проблеми. А отношенията между мен, Каракачанов
Коментари Харесай

Сидеров с коментар за малката коалиция, партийните субсидии и Северна Македония

В огромната коалиция няма проблеми. А връзките сред мен, Каракачанов и Симеонов не пречат на ръководството и не са значими. Ние си приказваме най-нормално. Има рецензии от моя страна, само че са на кардинално отношение, а не на персонално. Това съобщи водачът на "Атака " Волен Сидеров в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия.

"Още през 2012 година ние предложихме да отпадна напълно партийните дотации. Нямаме срещу дотацията да е 0 или 1 лев. Така или другояче българите не имат вяра към този момент на партиите ", сподели още той.

"Ще подкрепим предлагането на ГЕРБ. Категорично съм "за " намаляването на дотацията ", добави водачът на "Атака ".

"Договорът за добросъседство със Северна Македония не е задоволително добре прецизиран. Трябва да спрем с джентълменство. Ако Скопие не подпише, препоръчаният от нас анекс към контракта, може и да не получи нашето утвърждение за Европейския съюз ", безапелационен бе Сидеров.

"Анексът не за за спор, желаеме изясненост. Историческите персони и събития не би трябвало да са предмет на нечиста сделка, това са и нашите претенции. Във вторник на съдружния съвет ще се реши дали ще има анекс ", приключи Волен Сидеров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР