В голяма заблуда са онези, които си мислят, че Джена

...
В голяма заблуда са онези, които си мислят, че Джена
Коментари Харесай

Джена тресе задник и половина, вълчи апетит гони пайнерката

В огромна илюзия са тези, които си мислят, че Джена е възвърнала формата си отпреди раждането. Да, поотслабнала е, само че задникът й отново си е голям. А и няма изгледи в скоро време „ Б ” страната й да замязя на детско барабанче в случай, че се тъпче с храна като не видяла. В последното се убедиха папараците на „ Уикенд ”, засичайки певицата в столичен мол.

Малко преди 22 часа в събота, 29 юли, Джена и мъжът й Атанас Стоев се озоваха на последния етаж в комерсиалния център, където е зоната с обектите за хранене. Изгладняла от дългото циркулиране по магазините, разградчанката се юрна към павилиона за сръбска скара, само че там към този момент бяха разпродали мръвките. Съпругът й предложи да хапнат суши, само че офертата му не й се понрави. „ Тц, това би трябвало да се яде с клечки ”, отсече тя и в последна сметка избра заведение, в което се подготвят сандвичи с артикули по избор на клиента. Там продавачите изпълниха на пайнерката и Наско две дълги франзели със сирена, салами, зеленчуци и сосове.

Докато Джена чакаше храната си, папараците ни снимаха от упор задника й. Той се оказа повече от величествен и е необичайно за какво чалга звездата го беше намърдала в бели панталони. Тъмните облекла основават илюзията, че човек е доста по-слаб, само че омъжената за орк. „ Канарите ” изпълнителка очевидно не е наясно. 

Получили сандвичите си, Джена и мъжът й се настаниха на една от крайните маси в зоната за хранене на мола. Столът на певицата прискърца под тежестта й, само че тя не се смути, а се нахвърли върху франзелата - заръфа я като хищник. За секунди бузите й се издуха по този начин, като че ли под тях имаше топки за тенис.

Вярна на приципа „ Когато хапвам, съм ням и глух ”, фолк звездата не продума, до момента в който не завърши с яденето. Огромния си сандвич тя омете за 3 минути и 40 секунди. На мъжа й му трябваше много повече време, с цел да погълне своя.  В мола Джена от самото начало изглеждаше надълбоко депресирана. Дали пък това не се дължеше на обстоятелството, че същата вечер във Варна концерт имаха най-оборотните изпълнителки на „ Пайнер ”, на който тя не беше поканена да пее?
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР