В голям и пренаситен с конкуренти град като Париж превръщането

...
В голям и пренаситен с конкуренти град като Париж превръщането
Коментари Харесай

Париж подкрепя стартъп компании, предоставяйки им безплатни офиси

В огромен и пренаситен с съперници град като Париж превръщането на забавна концепция в рентабилен бизнес може да се окаже сложна задача. Достъпът до технологии и наемането на офис във френската столица е прекомерно скъпо, само че иновационният център Station F предлага решение на този проблем.

Европейският портал за градове и жители TheMayor.eu оповестява за план на Station F, който подкрепя стартъп фирмите да се преборят с първичната неустановеност, подбудена от дефицита на средства за пускане на личен бизнес, като им дава безвъзмезден офис на цялостен работен ден и контакти с мрежа от бизнесмени за интервал от една година. Програмата Fighters е ориентирана към хора, които са стопански и обществено в неравностойно състояние, като основава допустимо най-хубавите условия за тези, които имат положителни хрумвания и мощна мотивация, само че нямат задоволителен начален капитал. Чрез тази специфична стратегия, отворена за бизнесмени, които нямат финансиране за покриване на наем, Station F оказва помощ на хора от неприятни квартали, имигранти, бежанци и на хора, наранени от съществени персонални нещастия.

"Програмата търси същински бойци, не просто хора, приключили висши учебни заведения ", споделя Роксана Варза, шеф на Station F.

Иновационният център Station F е основан през юни предходната година и е финансиран напълно от създателя на Free Ксавие Ниел. Проектът е създаден в партньорство с общината в Париж, като главната цел на центъра е да притегля младежи, искащи да осъществят своите бизнес хрумвания. Разположен е на 34 хиляди кв.м повърхност в историческа постройка, която е превърната в кампус.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР