В големите самолети трябва да има повече от един пилот.

...
В големите самолети трябва да има повече от един пилот.
Коментари Харесай

Томислав Дончев отговори дали държавата се справя с COVID-19

В огромните самолети би трябвало да има повече от един водач. Първо, в науката има спор до каква степен една рецесия може да се ръководи. По-правилният термин е поставят ли се всички старания да се смекчат ударите на рецесията и във връзка с здравето, и във връзка с стопанската система. Мисля, че страната прави това, което би трябвало да се направи.

Той изрече съболезнования към всички, изгубили близки поради пандемията. По мотив проблема в Пловдив, той сподели, че повода не е липса на кревати, а на неверна организация.

Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител означи, че здравната система е подложена на неуимоверен напън. Тя обаче към момента не работи на ръба на силите си. Имало е обаче промени, които са неизвършени, призкава вицепремиерът, акцентирайки, че мъчно е имало консенсус през годините.

„ Тоталното затваряне е най-лесната мярка от здравна позиция. Тя обаче е най-тежката и най-трудната - с най-големи последствия върху обществения статус, стопанската система, груповия психиатричен статус на популацията. В този смисъл ограниченията би трябвало да са премерени. Ако е необходмо районни, местни, гъвкави “, разяснява Дончев.

Той обаче е безапелационен, че самоотговорната е най-важна в този миг.

Междувременно Дончев разкри, че постоянните парламентарни избори няма да се отсрочват без значение от пандемията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР