В големи неприятности се забърка Кубрат Пулев с решението си

...
В големи неприятности се забърка Кубрат Пулев с решението си
Коментари Харесай

Репортерката Джени Суши ще съди Кубрат Пулев

В огромни неприятности се забърка Кубрат Пулев с решението си да целуне репортерката на Vegas Sports Daily - Джени Суши, в минутите след успеха му над Богдан Дину. Адвокатът на репортерката Джени Суши – Глория Олред изиска професионания лиценз на Кубрат Пулев. Това стана ясно след брифинг, който даде взаимно със своята клиента.
Припомняме, че в началото Джени Суши сама качи видеото от целувката в профила си в една от обществените мрежи. В следствие го смъкна. Малко по-късно стана ясно, че дамата има намерение да търси правата си в съда. Интересите на Джени Суши ще пази 77-годишната Глория Олред. Тя е една от лидерките на придвижването за пълноправие на дамите в Съединени американски щати. Олред има богат опит в региона, като от години се занимава с каузи за отбрана правата на дамите.
" Искаме боксовия лиценз на господин Пулев да бъде лишен. Също по този начин желаеме Спортната комисия в Калифорния да сложи този случай и държанието на Пулев в дневния си ред на идващото съвещание на 14 май, и госпожа Джени Равало и аз да може да свидетелстваме ", разгласи Олред.
На конференцията репортерката прочете пред всички и своята позиция по случая, като дефинира, че това, което ѝ се е случило е унизително. Също по този начин твърди, че след снимането на видеото, когато е била с тил, Пулев я е хванал с две ръце за задните елементи. По думите ѝ българинът е изискал частта с целувката да бъде изрязана от видеото и да не бъде предавана. Тя не отхвърли, че след успеха на Пулев е участвала на празненството и изясни, че е отишла, защото е видяла опция за изявленията и с други боксьори.
Какво показа Кубрат Пулев за тази целувка след прибирането си в България и за какво го е направил - вижте в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР