В годината, в която Lotus отбеляза края на производството на

...
В годината, в която Lotus отбеляза края на производството на
Коментари Харесай

Lotus приключи 2021 година с ръст от 24%

В годината, в която Lotus означи края на производството на трите си емблеми , Lotus записа най-хубавото си пазарно показване за последните 10 години.

С общ резултат от 1710 осъществени автомобила през 2021 година, Lotus регистрира растеж в продажбите си от 24% спрямо 2020-а.

Най-продаваната кола на Lotus през предходната година е била Elise, а максимален пазар Съединените Американски Щати, като в Северна Америка Lotus регистрира растеж в реализацията си от 111%.

След Страната на неограничените благоприятни условия, продуктите на Lotus се радват на максимален потребителски интерес в Япония, Англия, Германия, Франция, Италия, Австралия, Белгия, Швейцария и Китай.

През юли предходната година, Lotus показа публично последната си нова кола- , която ще се предлага с типичен мотор с вътрешно горене. Моделът е създадена въз основата на нова платформа, ще бъде налична в две двигателни версии, ще предложи опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за по-малко от 4.5 секунди, а базовата цена е определана на малко под 72 000 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР