В годината, в която България ще председателства, ще бъде тежка,

...
В годината, в която България ще председателства, ще бъде тежка,
Коментари Харесай

Лиляна Павлова: Ще работим, за да върнем младите хора в България



В годината, в която България ще ръководи, ще бъде тежка, само че ще продължат да се водят договаряния в изискванията на Бркзит. Трябва да намерим метод да водим уравновесена политика, да не лишим жителите от икономическия напредък и да подсигуряваме сигурността им. Трябва да се борим против говоренето на разделяне сред Изток и Запад. Трябва да продължим да отстояваме свободата на жителите, гарантирайки им дейно правораздаване. От септември до ноември следва да проведем редица публични разисквания в Народното събрание и с неправителствени организации, с цел да можем в края на ноември да обобщим резултатите и да създадем приключена версия на Националната ни стратегия “, сподели министърът на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета... към профила по време на конференция, във връзка навършването на 10 години от присъединението на България към Европейски Съюз и идното председателство на Съвета на Европейски Съюз, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Тя подсети за слогана „ Съединението прави силата “ и акцентира какъв брой е значимо Европа да е дружно а не разединена. По думите й е нужно да обърнем наклонността от евроскептицизъм към разрастваща се и сплотяваща се Европа. Особено внимание би трябвало да обърнем на Западните Балкани. Ще работим за присъединението им към Евросъюза “, прикани Павлова.

Окончателен вид на Националната стратегия за Българското председателство чакаме да бъде признат при започване на декември “, сподели министърът на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Основните ни цели са цел е да работим, с цел да върнем младежите в България. Да имат свободата да избират къде да учат. Връщайки сер тук да намерят една по-добра страна.

„ От септември до ноември следва да проведем редица публични разисквания в Народното събрание и с неправителствени организации, с цел да можем в края на ноември да обобщим резултатите и да създадем приключена версия на Националната ни стратегия “, изясни тя.

„ Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила сътвори Висш съвещателен политически съвет с поддръжката на европейски политици, с които да работим за налагането на целите ни и те да бъдат посланици на Българското председателство “, уточни Лиляна Павлова и добави, че измежду членовете на борда са също Симеон Сакскобурготски и Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на... към профила. Откриването на Българското председателство ще бъде на 4 януари в Народния спектакъл „ Иван Вазов “.

На конференцията участват ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила, кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си... към профила, ръководителят на Представителството на Европейска комисия в България Огнян Златев и народни представители от ГЕРБ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР