В годината на Огнената маймуна ще успеете да реализирате всяка

...
В годината на Огнената маймуна ще успеете да реализирате всяка
Коментари Харесай

Хороскоп за зодия Козирог в годината на Огнената маймуна

В годината на Огнената маймуна ще съумеете да реализирате всяка една от задачите си, само че това няма да става толкоз бързо, колкото ви се желае. Ще би трябвало да се заредите с самообладание и религия, само че най-после всяка една от фантазиите ви ще се сбъдне.

Прибързаността и импулсивно взетите решения ще са неправилни и могат да са опасност за стабилността ви през 2016-та. За да избегнете неуспехите тази година, се опирайте на разсъдъка и предприемайте дейности, единствено в случай че са добре преценени.

В годината на Огнената маймуна волята ви ще бъде сложена на тестване и начинанията ви ще бъдат сполучливи, единствено в случай че бъдете задоволително търпеливи и упорити, с цел да не се отказвате при първите спънки.

Втората половина на годината ще е по-благоприятна от първата. С напредването на 2016-та ще съумеете да утвърдите позицията си на работното място и ще притегляте повече помощници в делата си.

Бъдете по-умерени и разчитайте на разумната си страна повече от прочувствената, с цел да мине годината без изключително огромни проблеми. Овладявайте емоционалността си и не правете нищо непринудено, с цел да не си създавате неприятности.

В работата си се концентрирайте върху една цел и едвам откакто я реализирате, преминавайте на идната. Не се затрупвайте със задания, тъй като няма да ви остане свободно време.

 Червена Маймуна

Бъдете по-внимателни през месеците юли и ноември. Тогава не започвайте нищо ново и не предприемайте рискови дейности.

През първите 3 месеца ще се справяте на работа, единствено в случай че сте добре проведени. От април до ноември ще реализирате всеки един от плановете си, стига да бъдете поредни и да не се отказвате елементарно.

Ще съумеете да увеличите парите в банковата си сметка, единствено с помощта на работа. Успехи ще имате, в случай че се развивате в региона на изкуството като спектакъл, кино, снимка, музика и мода.

Годината ще сплотява обвързаните, като им оказва помощ да израстват в прочувствен и нравствен проект.

За необвързаните предстоят доста сантиментални запознанства, най-много през втората половина от годината. Макар че шансът да срещнете любовта на живота си тъкмо през тази година е дребен, ще се радвате на вълнуващи прекарвания с противоположния пол.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР