В годината на Огнената маймуна ще се заредите с амбиции

...
В годината на Огнената маймуна ще се заредите с амбиции
Коментари Харесай

Хороскоп за зодия Лъв в годината на Огнената маймуна

В годината на Огнената маймуна ще се заредите с упоритости за увеличение на материалните ви притежания. Това обаче ще се реализира единствено с цената на доста работа, като най-успешна за вас ще е креативната сфера.

През 2016 година не се доверявайте прекомерно на хората и даже с някои от старите си познанства бъдете мнителни. Възможно е завистници и недоброжелатели съществено да се постараят, с цел да ви провалят.

Тази година ще имат и няколко повратни момента, които изцяло ще трансформират гледната ви точка досега. Нужно е да бъдете безапелационни, когато взимате решения, и да не търсите препоръките на другите, а сами да помислите какво ще е най-добре за вас.

Горчиво ще съжалявате, в случай че подадете ръка на хора, които съвсем не познавате. През годината ще се появяват хора, които единствено желаят да се възползват от вас. Те ще се опиват да предизвикат вашата състрадателност, с цел да ви излъгват.

Годината на маймуната ще е цялостна и с доста забавни срещи. Успехите ви ще се виждат, само че внимавайте да не се възгордеете прекомерно от хвалбите, изключително в случай че сте при започване на един план.

Първите 2 месеца от 2016-та ще са ползотворни по отношение на финансовите каузи и покупко-продажби. Пред април може да почувствате лека неустановеност, само че от средата на годината още веднъж ще върнете стабилността си.

Трудни месеци ще бъдат май и септември, като предизвикването тогава ще е да овладявате прочувствените си реакции и да разсъждавате трезво.

 Огнената маймуна

Август и септември са най-хубавото време за отмора и пътувания, а през последните месеци от годината ще се радвате изцяло на триумфите си.

Тази година работата ще ви се отдава и с лекост ще реализирате капацитета си. Най-големи късметлии ще са хората с креативен специалности, тъй като ще са заредени с задоволително възторг и ентусиазъм.

Работете най-вече сами, с цел да мислите на мира и да не се влияете от мнението на други. Съставяйте си график и се стремете да го следвате. Доверявайте са на качествата и преценката си и няма да сбъркате.

Обвързаните ще се изправят пред огромни различия най-много в интервала сред 24 февруари и 18 юни. За някои споровете ще са потребни и ще има оказват помощ да се сплотят още повече, само че за друга част от двойките честите разногласия единствено ще извадят на показ огромните им разлики и ще ги разделят.

За необвързаните годината няма да предложи съществени сътрудници, а и те самите ще избират повече да работят. Едва в края на годината е допустимо да се появи човек, който да възпламени сантименталната искра в живота им.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР