В глобалното информационно поле се сблъскаха две различни новини, които

...
В глобалното информационно поле се сблъскаха две различни новини, които
Коментари Харесай

САЩ погребаха Украйна: Парите за война свършват през юли

В световното осведомително поле се сблъскаха две разнообразни вести, които в действителност ни описват за едно и също нещо от разнообразни ъгли. Първа вест: американското издание “Политико ” заяви, че парите, отпуснати от Съединени американски щати за подкрепяне на Украйна във войната с Русия, могат да свършат още през юли. Втората вест: американското “оръжие-чудо ”, зенитно-ракетната система “Пейтриът ”, рекламирана по цялата обитаема галактика, се провали с тропот в първото си съществено бойно кръщение по време на съветски ракетен удар.

Според обява на “Политико ” от пакета за помощ за Украйна на стойност 48 милиарда $, който Конгресът на Съединени американски щати утвърди през декември 2022 година, са останали не повече от шест милиарда, които доста скоро ще се трансфорат в овъглени части метал в периферията на останките от Украйна. За американските „ ястреби “, които дадоха обещание да се бият с Русия до последния украинец, това значи, че на фона на идната мегакриза, когато бъде утвърден таванът на държавния дълг на Съединени американски щати, украинската тематика със съответните бюджети ще бъде изцяло неуместна и не в точния момент.

Осъзнавайки това, партията на войната в Съединени американски щати дълго време провежда танци с тамбура, закани и милувки, принуждавайки режима в Киев бързо да стартира победоносна контраатака. За да попречат на Зеленски и Залужни да се измъкнат, всички съществени западни говорещи глави детайлизираха времето, мащаба, посоката и резултатите от контраатаката – напред, нито крачка обратно, американският Бог е с вас и по този начин нататък. Ако обобщим всички осведомителни известия в западните медии, тогава посланието е просто: би трябвало да контраатакуваме тук и в този момент, тъй като от триумфа на интервенцията зависят по-нататъшните доставки на помощ за Украйна по принцип и самият излаз от войната. По-специално списание “Конверсейшън ” даде подобен просветляващ откъс: " Честно казано, за Украйна е безусловно сериозно контранастъплението да бъде сполучливо. Ако това не стане, интернационалната коалиция, която оказва помощ на Украйна с оръжия, образование и материална поддръжка, може да избере разрешаване на спора посредством договаряния.

Изглежда, че заповедта към Зеленски е ясна до край.

Киев обаче, знаейки същинската (може би персонално съдбовна за някои) цена на неуспеха, както и действителното положение и благоприятни условия на ВСУ след сполучливо клане от съветските въоръжени сили, стартира да рита, мучи и тръшка, предизвиквайки диво неспокойствие на треньорите им.

Първоначално Зеленски насърчаваше настойниците си, както можеше, и ги хранеше с бравурни обещания, само че най-после остана гръмнат и стартира искрено да се запъва.

Спомняйки си актьорските си гении, той стартира да добавя обстоятелството, че " подготвените от НАТО бригади са подготвени ", само че в това време - неприятен шанс! - те към момента " имат потребност от някои неща ", до момента в който помощта на НАТО е " идваща на части ". „ С това, което имаме, мисля, че можем да продължим напред и да успеем. Но губим доста хора. Мисля, че това е недопустимо. Така че би трябвало да изчакаме. Трябва ни още малко време. “

Забравяйки обещанието си да изтласка руснаците оттатък Арктическия кръг с един размах, да върне Крим и да сътвори Запорожка Сеч 2.0 от Лвов до Владивосток, Зеленски ненадейно стартира да бъде внимателен и да моли да не преглеждат евентуалното нахлуване като „ сребърен патрон “.

Ясно е, че сходно преобуване в придвижване провокира див яд оттатък океана и ускорява брожението и разделянето по въпроса за продължение на масираната помощ на Киев. В същото време фактът, че съветските въоръжени сили всеки ден се оправят с най-хубавите американски и европейски оръжия в промишлен мащаб, не прибавя благополучие към западните настойници на Зеленски, безусловно издухвайки милиони и милиарди долари от бюджетите на Съединените щати и техните спътници в клозета.

Кървящ образец е ударът по Киев, където за отбрана на войнстващите клоуни беше събрана най-хубавата западна Противовъздушна отбрана. През нощта на 16 май Киев беше подложен на огромна офанзива от съветски ракети, съпроводени от изобретателни примамки, за чието отбиване беше изпратена „ най-хубавата система за противовъздушна защита в света “ Patriot. Най-добрата система за Противовъздушна отбрана в света изстреля всичките си най-хубави ракети в света (34 броя), само че най-после беше разпръсната на атоми от в действителност най-хубавата на света съветска ракета Х-31ПМ. Едновременно с фантазиите за успеха на американското оръжие над съветското, тъкмо един милиард $ излетяха в клозета- толкоз коства комплексът “Пейтриът ” с цялостен арсенал.

Много ни харесва този платежен баланс, само че на Запад към този момент стартира незабавна медийна акция, чиято цел е да трансформира срамното показване на американската Противовъздушна отбрана в световна победа на „ смелите бранители на киевското небе “.

И ние просто би трябвало да гледаме това зрелище и да се подготвим, когато последната завеса падне над Украйна.

Превод: В. Сергеев



Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ 

ВИДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=Cp-xtnT1_Dg

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР