В главните роли: Горките Деси и РуменНо може би ви

...
В главните роли: Горките Деси и РуменНо може би ви
Коментари Харесай

Държавата-пикчърс представя: Пътният ад на семейство Радеви

В основните функции: Горките Деси и Румен
„ Но може би ви прави усещане, че доста зачестиха тези обстановки? Спомняте си режисурата в Харманли, която целеше да изкара моя татко автохулиган. Да прибавим и последните случаи… Сами можете да отгатнете кой е поръчителят на тези суперпродукции “. Цитат - президентът Румен Радев.

Режисура, сценаристи, суперпродукции и супер коспирация! Да си представим…

Част първа

17 август. Бясно старче, което в действителност не е неработоспособен, а сътрудник под прикритие и има минимум 6 дан в Киокушин-кан, чака пред кръгово в Харманли.

Седи на триколка за инвалиди. В ухото слушалка. Чака разпореждане. Чува се – Мерцедесът идва! Старчето с мръсна газ нахлува в кръговото. Секунди и влиза странично на автомобила, каран от друго старче.

Агентът към този момент е на земята, другото старче гледа смаяно и не подхваща нищо. След като вижда, че няма да бъде вдигнат от асфалта, сътрудникът се изправя самичък, прибира си хвръкналата чанта и чака служителите на реда.

Те в действителност не са служители на реда, а са от спецчастите, минали са и актьорски курс, за по-голяма меродавност на обстановката. Било им фантазия да са на сцена, само че се задоволили с Министерство на вътрешните работи - пикчърс.

На мястото идва и водачът на алена партия и някогашен кмет. Този е най-големият коз в суперпродукцията. Този е двоен сътрудник. Уж е от „ наште “, но в действителност е от „ ваште “… Следва препирня. За пред камерата де.

Един от служителите на реда рапортува на дежурен: „ Възникна произшествие сред две „ старчета “ (Реална имитация, видна от решение на Административен съд-Хасково).

Следва приключване на запис от продукцията. Разкриване на обстановката. Нищо не е такова, каквото наподобява, схваща се… Има наклеветен водач, блъснал неработоспособен, служител на реда написал акт на инвалида, затулен случай, ходатайствал партиец.

Бум-бам! Публични фойерверки! Край на първи епизод.

Част втора

21 ноември. Гражданин, който, както се досещате, не е просто мъж, а сътрудник - експерт в използването на Специални разследващи средства (СРС). Заел е позиция на балкон в столицата. Оборудван е със длъжностен телефон и чака сигнал.

Минути по-рано тези, дето карат Деси със длъжностен Мерцедес, са инструктирани да я отведат до магазин за рокли. Нищо, че тя не желае и се дърпа, имала достатъчно… Даже на благотворителен търг пусна една обличана. Но, както и да е, склонява.

Та тези същите преднамерено влизат в улицата, която другояче е еднопосочна. В този миг жителят със СРС-то чува в слушалката - „ Екшан! Камера! “ Пуска запис. Долу транспортираната към този момент е в магазина. Другите изпадат в пикантен спор. От едната страна са чиновниците на НСО, от другата страна е пътен служител на реда, неудовлетворен от нарушаването на разпоредбите.

За по-голяма тежест на обстановката - компанията на Деси размирва толкоз, че на пътния служител на реда му се постанова да вика подкрепление. Идва патрулка и по този начин в записа влизат тъкмо пет на две. Пет пътни служители на реда в скандал с двама от колата на Деси.

И готово! Пускане на клипа във Facebook. И отново в обществото: „ В България няма „ първа дама “, за какво тази я кара НСО? Защо заплащам заплата на чиновник на НСО, който се държи по този метод и нарушава закона? Пак не случихме на „ първа дама “! “ И тъй наречените

Скандал!Бум-бам! Край на втори епизод.

Част трета

Твърде скоро, откакто е пуснат първи и втори епизод, публиката гори от неспокойствие, та по-рано от плануваното - ето го и него.

18 ноември. За задачата е ангажирана жена-камикадзе, елементарен сътрудник не прави работа. Прекалено рисково. Целта е невъзмутимо забиване с транспортно средство в кортежа на президента. Както в предходните два епизода, чака се разпореждане от горе. Тя ще мине на зелено, те ще минат на алено, тя ще се забие в която от колите на кортежа успее.

Светлата част на деня. Кортежът минава на алено на кръстовището на бул. „ Гоце Делчев “. Сигнал за деяние! Столичанката скача на педала на газта на „ Шкодата “, затваря очи и се удря в бронираната лимузина. Каскадата е добре изпълнена, единствено охлузвания и леки пострадвания. КАТ идва. Акт на дамата, акт на НСО.

Всички мълчат. След седмица уебсайт оповестява за случая. Институциите удостоверяват. От президентството повтарят мантрата „ Питайте НСО “.

Край на трети епизод.

To be continued...

Никак не е инцидентна и градацията - татко, брачна половинка, президент. Все отново би трябвало да кулминационна точка!

*Бел. ред. Имаше и един стартов нулев епизод на продукцията. Той е още от февруари, когато две патрулки на столичното Шесто районно управление (на МВР) преследвали колата на " първата дама ". Полицаите пробвали да спрат мерцедес, подали знак с палка, само че колата траяла с мръсна газ. За изненада на настигналите го униформени - вътре Деси... Но това е част от една по-стара поредност. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР