В Гласът на България“ става все по-горещо, защото големия финал

...
В Гласът на България“ става все по-горещо, защото големия финал
Коментари Харесай

Бачев избухна срещу Гласът на България: bTV, шизофреници ли сте? Остана да предлагате и весели балони

В „ Гласът на България “ става все по-горещо, тъй като огромния край към този момент чука на вратата. И до момента в който гениите мерят гласови благоприятни условия и артистично държание на сцената, менторите вършат нелекия избор, предопределяйки развоя на събитията. Картинката наподобява не се нрави на всеки пред дребния екран, а удостоверение за това е артистът Мариан Бачев, който неотдавна безусловно попиля формата.
„ Един ефирен формат, ориентиран главно към млади и подрастващи, по едно и също време ни натяква хем какъв брой са „ зелени “, хем популяризират най-долна отвратителна енергийна напитка, като „ доброволно “ участниците отпиват от нея, до момента в който са в очакване да осъществен фантазията си на огромната сцена “, по този начин стартира въз гневния пост в обществените мрежи на Бачев, който очевидно не е пестил страсти и яд, до момента в който го написа.
„ А не би ли било прелестно да оферирате и радостни балони – ще ни чака незабравима веселба? А след това същата телевизия ще прави репортажи какъв брой рисково е това. Доста шизофренно, не ли?..
Гласът на България, имам вяра, че можете да минете оттатък „ aд “-а! Или бъркам? “, приключи артистът, предава show.blitz.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР