В Германия започна шумно съдебно дело срещу германска гражданка, присъединила

...
В Германия започна шумно съдебно дело срещу германска гражданка, присъединила
Коментари Харесай

Съпругата на Джордж Клуни е част от шумно дело в Германия

В Германия стартира шумно правосъдно дело против немска гражданка, включила се към терористите от Ислямска страна и предизвикала гибелта на 5-годишно момиченце, написа Агенция Франс Прес.

Адвокат на майката на детето е брачната половинка на холивудската звезда Джордж Клуни - основаната в Лондон адвокатка Амал Клуни.

Според обвиняването, 27-годишната Дженифър В. оставила 5-годишното момиченце да почине от жадност. То било от етническата група язиди, пленени като плебеи от Ислямска страна. Дженифър В. признала виновността си пред сътрудник на ФБР под прикритие, като не подозирала, че я записват.

Съпругът на упрекнатата купил майката на момиченцето и самото него като плебеи, до момента в който град Мосул в Ирак се намирал под ръководството на ИДИЛ. След като момиченцето се подмокрило в леглото си, мъжът го вързал пред къщата за наказване. Дженифър В. не направила нищо, с цел да помогне на детето, което умряло от мъчителна гибел в горещината.

Делото стартира тази заран в съд в Мюнхен, който гледа случаи, свързани с националната сигурност и обвинявания в тероризъм.

Ако бъде приета за отговорна, Дженифър В., която също е майка на малко дете, е застрашена от пожизнен затвор.
Източник: БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР