В Германия отново се появиха съмнения около възрастта на нападателя

...
В Германия отново се появиха съмнения около възрастта на нападателя
Коментари Харесай

Играч на Борусия Дортмунд бил с 4 години по-възрастен?

В Германия още веднъж се появиха подозрения към възрастта на нападателя на Борусия (Дортмунд) Юсуфа Мукоко, който публично се води за 18-годишен.
Прочетете още
В немските медии се усъмниха, че младият гений на “жълто-черните ” е по-възрастен, в сравнение с се показва. Оттам цитират информация на австрийския вестник Laola1, който твърди, че още през лятото на предходната година осиновителят на Мукоко е изпратил до публицист акт на раждане, съгласно който футболистът е в действителност на 22 години, само че документът е бил спрян от издание по юридически път. Новината идва дни след разкритието, че множеството от играчите на Камерун в юношеския отбор на страната до 17 години в действителност са оттатък тази възрастова граница. Именно там е роден нападателят, който се мести в Германия през 2014-та.

Не за първи път има съмнения за това, че Мукоко е фалшифицирал своята възраст. Още през 2017-а имаше обвинявания по този въпрос, само че тогава Германската федерация удостовери, че датата на раждане на играча е 20 ноември 2004 година

Към Мукоко има сериозен интерес от Висшата лига, а неговите изяви наблюдават Челси, Нюкасъл и Арсенал. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР