В Германия кризата в управляващата Социалдемократическа партия и опасенията, че

...
В Германия кризата в управляващата Социалдемократическа партия и опасенията, че
Коментари Харесай

​Конференцията на германските индустриалци ​започна с критики към управляващите

В Германия рецесията в ръководещата Социалдемократическа партия и опасенията, че тя разклаща държавното управление, провокират угриженост измежду бизнеса. Председателят на Сдружението на немската промишленост насочи съществени рецензии във връзка с икономическия курс на необятната коалиция. Канцлерът напомни, че политиката и бизнесът носят обща отговорност.

Всъщност на най-важната годишна конференция на немската промишленост трябваше да става дума за Европа. Председателят на организацията, която сплотява 40 стопански сектора и 100 000 предприятия с 8 милиона чиновници в тях, за начало подлага на критика ръководещата коалиция.
Дитер Кемпф, ръководител на Сдружението на немската промишленост: Голяма част от проблемите, с които се занимава необятната коалиция, не доближават до огромна част от хората. Позволете ми да бъда пределно явен, съдружното държавно управление проигра доста от даденото доверие.
С това, съгласно президента на Германската промишленост, кабинетът става проблем за бизнеса. Канцлерът Меркел върна топката назад към икономическите среди.

Ангела Меркел, канцлер на Германия: Искам да обърна внимание, че това държавно управление е на власт от една година и три месеца. Мога да описвам, какъв брой часа от това време съм прекарала в занятие със загубата на доверие в автомобилната промишленост и с нарушените от нея правила. Това няма да върша в този момент. Искам единствено да кажа, че имаме обща отговорност.
Меркел даде обещание да се застъпи за преустановяване на комерсиалните спорове със Съединените щати другояче международната стопанска система ще бъде застрашена от тежки етапи на развиване.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР