В Германия издават книга с 20 речи на украинския президент

...
В Германия издават книга с 20 речи на украинския президент
Коментари Харесай

Той е големият герой: в Германия издават книга с речите на Зеленски


В Германия издават книга с 20 речи на украинския президент Зеленски, държани директно преди и след съветската нападателна война против Украйна. " Зеленски е основният воин на съпротивата ", написа издателство " Улщайн ".

Украинският президент Володимир Зеленски

В края на месец май берлинското издателство " Ullstein Verlag " ще издаде немски език - 176 страници с твърди корици. Заглавието гласи: " За Украйна - за свободата ".
Редакцията предлага
Печалбите от продажбата на книгата, която ще коства 10,99 евро, ще бъдет дарени на организация, учредена по самодейност на украинското посолство в Париж в поддръжка на украинците. Книгата ще съдържа текстове от 20 определени речи на украинския президент.

" на съпротивата против съветското навлизане през февруари 2022 ", написа в описанието на книгата на уеб страницата на издателството. нападението на Путин унищожава освен Украйна, а заплашва и европейските демокрации. " В своите речи пред украинския народ, само че и пред други политици и жители от други страни, даже и пред руснаци, които са застрашени точно от тази нападателна война: независимост, народна власт и човещина. "

Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР