В Германия, еквивалентът на правителствения отряд, който извършва полети със

...
В Германия, еквивалентът на правителствения отряд, който извършва полети със
Коментари Харесай

Заради авария с германски правителствен самолет летище Шьонефелд беше блокирано

В Германия, еквивалентът на " държавния отряд ", който прави полети със особено предопределение, още веднъж има проблеми. Един от самолетите през днешния ден трябваше да се върне незабавно след излитането и безусловно блокира полетите на летище " Шьонефелд ". Според министъра на защитата на Германия, екипажът е предотвратил по-страшен процес.

Близо половината държавно управление на Германия към този момент има опит с повреди на специфичните самолети, които са предопределени за транспорт на кабинета. В Берлин през днешния ден се случи следващия случай, без високопоставени пасажери на борда. Не единствено при политане, само че и при кацане е имало проблеми с машината „ Глобал 500 “ на канадския производител „ Бомбардие “.

Контролирано приземяване не е било допустимо. Само с помощта на отличните умения и качества на екипажа е избегнат съдбовен край, заяви министърът на защитата, в чиято конструкция е немският държавен авиоотряд. На летище " Шьонефелд ", където се случи случаят, беше прекратено обработването на пасажери. Излитащите самолети бяха пренасочвани.

Междувременно нормалният график беше възобновен, само че закъснения към момента има.
 Моделът „ Глобал 500 “ е на канадския производител „ Бомбардие “ Моделът „ Глобал 500 “ е на канадския производител „ Бомбардие “ © БГНЕС
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР