В Германия е заловен смятаният за поръчител на убийствота на

...
В Германия е заловен смятаният за поръчител на убийствота на
Коментари Харесай

Германия залови и ни върна поръчителя на убийството на Станка Марангозова

В Германия е хванат считаният за гарант на убийствота на Станка Марангозова - Иво Масларов. Това оповестиха на умишлен брифинг от Военно-окръжна прокуратура в София.

Жената беше брокер на парцели, посочена и като обвинена в измами.

Иво Масларов беше търсен с алена бюлетина от Интерпол и е хванат в берлинското метро.

На 10 октомври 2019 година Марангозова беше убита в главата от моторист, който минава край паркирания ѝ автомобил. До натрупа ѝ имаше бяла роза.

Разследващите задържаха като уредник на покушението офицера от Националната работа за защита Борис Иванов (затова и делото е във военна прокуратура), а като директен причинител на убийството - Петър Костов.

Прокуратурата уточни Иво Масларов като гарант. Предполага се, че претекстовете за мократа поръчка са неуредени финансови връзки сред поръчителя и жертвата. 

От прокуратурата уточниха още, че Борис Иванов също е притеглен към назакателна отговорност. Делото е в стадий на досъдебно произвеждане. Има повдигнати две обвинявания - за ликвидиране и за присъединяване в проведена незаконна група за разпространяване на опиати.

По същото дело един от обвинените беше Веселин Денков - Весо Брадата. Той бе упрекнат, че с Ивайло Масларов - доведен син на ексминистърката Емилия Масларлова, са изнудвали брокерката Станка Марангозова. Приживе тя бе подала тъжба против тях.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР