В Германия бе открито най-голямото в света изложение на информационните

...
В Германия бе открито най-голямото в света изложение на информационните
Коментари Харесай

В Хановер започна изложението CeBIT 2018

В Германия бе намерено най-голямото в света ревю на осведомителните и телекомуникационните технологии CeBIT 2018.
В събитието вземат участие към 2800 експоната от към 70 страни . В центъра на вниманието е сложена цифровата промяна и нейното въздействие на стопанската система и обществото. Засегнато е развиването на изкуствения разсъдък, роботиката и самостоятелния превоз. Тази година CeBIT наподобява малко на фестивал, в който най-активно се употребяват новите формати за привличане на вниманието. За първи път ще има токшоу.

Още от 1986 година CeBIT всяка година се организира в Хановер. Това е най-голямата в света платформа за проява и внедряване на най-новите телекомуникационни технологии и програмен продукт. Изложението ще продължи до 15 юни.

Организатор на CeBIT 2018 е компанията Deutsche Messe AG, а събитието се управлява от членът на тази компания Оливер Фрезе.

„Класическите представители от сферата на осведомителните технологии са необятно показани на CeBIT 2018. Но младите и изобретателни хора към този момент са малко“ – сподели Фрезе.

В CeBIT вземат участие бизнесмени, икономисти, компютърни експерти, политици, издатели. Можем да чакаме редица нови компютърни устройства, стратегии и мобилна електроника.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР