В ГЕРБ все още виждат потенциал 48-то Народно събрание да

...
В ГЕРБ все още виждат потенциал 48-то Народно събрание да
Коментари Харесай

ГЕРБ не изключват и кабинет на малцинството като последен вариант

В ГЕРБ към момента виждат капацитет 48-то Народно заседание да излъчи постоянно държавно управление . " Ако се водим от разсъдъка и от ползите на народа " - аргументацията изложи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова в студиото на БТВ.

ГЕРБ разчитат резултатите от изборите като социална задача - " да се направляваме взаимно ".

По думите ѝ един от дребното вероятни разновидности е кабинет на малцинството на ГЕРБ. " Партиите да помислят дали това систематизиране на парламентарните сили, поради което не наподобява действително излъчването на държавно управление, не е в действителност нова опция. "

" Този паритет и баланс на силите в действителност е опция, взаимно да се направляваме, с цел да няма неприятни сигнали и зле написани нормативни актове ", изясни Атанасова.
 ГЕРБ ще се бори за кабинет до дъно, само че на база цели, а не
ГЕРБ ще се бори за кабинет до дъно, само че на база цели, а не " 121 "

Днешната среща с Плевнелиев и Паси партията дефинира като медиаторска и търсене на благоприятни условия за решение на рецесията

Кабинет на малцинството единствено на ГЕРБ пък е " единственият вероятен вид, щом всички отхвърлят диалог ". Този вид би бил осъществяване на уговорката им към гласоподавателите. ГЕРБ биха излъчили екип, потвърдил своята експертиза.

Но единствено ГЕРБ е последното решение, има и още разновидности, които занапред следва да се видят след консултациите и при президента , добави Атанасова.

бе единствено за лъчение на ръководител , увери Атанасова, само че не отхвърли поддръжка от тези партии , в случай че се стигне до ръководство на ГЕРБ. " Български напредък " е вероятен сътрудник, само че за Движение за права и свободи Атанасова не отговори съответно.

Да, може да се търсят разнообразни болшинства по цели , удостовери тя хипотезата за кабинет на малцинството с плаващи болшинства.
 Ще върне ли 48-то Народно събрание хартиената бюлетина?
Ще върне ли 48-то Народно събрание хартиената бюлетина?

ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи имат задоволително гласове по тази причина

А като образец от думите на депутата излезе смяната в Изборния кодекс. Така Атанасова удостовери, че ще се прави опит за връщане на хартиената бюлетина в този парламент . Българска социалистическа партия внесе плана си, за който упорства и в предишното Народно заседание, а той евентуално ще бъде подсилен. Днес Десислава Атанасова напомни, че от ГЕРБ са имали също законопроект.

Ако това Народно събрание откаже да излъчи кабинет, значи тласкаме страната към непарламентарна народна власт, предизвести тя.
 За нова контактна група, отпред с Радев и за бюджета, настоя Борисов
За нова контактна група, отпред с Радев и за бюджета, настоя Борисов

За да не се вкара популистки бюджет отначало

Тя разяснява и , отправена от съпредседателите на " Продължаваме промяната " (ПП) към водачите на парламентарно показаните партии и съответно към водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

По думите й на фона на подканите от Асен Василев и Кирил Петков, Борисов да се пенсионира, преди този момент да иде в пандиза, а и нелегално го арестуват, а какво прави водачът на ГЕРБ в свободното си време е несъстоятелна.
 Парламентаризъм в изискванията на систематична промяна
Парламентаризъм в изискванията на систематична промяна

Погледнато от позиция на конституционните функционалности на българския парламент, честите парламентарни избори в действителност наподобяват безсмислено, само че...
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР