В Гърция върнаха задължително носене на предпазни маски в търговските

...
В Гърция върнаха задължително носене на предпазни маски в търговските
Коментари Харесай

Нови глоби и правила за всички, избрали Гърция за лятната си почивка

 В Гърция върнаха наложително носене на защитни маски в комерсиалните магазини за хранителни артикули. Глобата е 150 евро, заяви БНР. Спешно осведомят за това туристите.

" В супермаркетите постоянно отдалеченост не се съблюдава, а в туристическите региони е цялостно с клиенти в магазините ", регистрираха инспекциите на гръцките управляващи. Спешно осведомят туристите и за санкцията от 150 евро за нарушавания. Очаква се до няколко дни да се вкара още веднъж наложително носене на маска във всички търговски обекти.

Специалистите упорстват пред държавното управление да се изисква наложителна защитна маска и на открити места, като да вземем за пример в нощните заведения на брега на морето, където се събират доста хора.

През изтеклото денонощие единствено 12 са записаните случаи на инфектирани туристи след тест на всички летища и пристаница. Няма данни за инфектирани български жители.Появиха се единични случаи и на няколко гръцки острова.

За ден управляващите са направили над 900 инспекции на търговски магазини и заведения. Налагат санкции и затварят заведения при нарушаване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР